Lokaal leven, lokaal besteden

Ondernemers Venray slaan handen in één met spaaractie We Love Venray

PLUS Judith & Guido van Dijck is een écht familiebedrijf met hart voor de regio Venray. De supermarkt in de grootste wijk van Venray ondersteunt en sponsort diverse lokale activiteiten en is enorm maatschappelijk betrokken. Vanuit deze gedachten is het Lokaal leven, Lokaal besteden ontstaan. Een initiatief waarmee Guido van Dijck, eigenaar van de winkel in de wijk Landweert, al een tijdje rondliep. De actie wordt weggezet onder de naam ‘We Love Venray’, met als doel lokale ondernemers met elkaar te verbinden en hierdoor samen sterker te worden. Daarnaast is het ook nog eens goed voor Venray.

Sparen voor korting
Klanten van PLUS supermarkten kunnen sinds jaar en dag koopzegels, genaamd PLUSpunten, sparen. Een klant levert een volle PLUSpunten spaarkaart in bij PLUS Judith & Guido van Dijck. Voor de zegels op deze kaart heeft de klant in totaal € 4,00 betaald. Normaal gesproken krijgt de klant voor de volle PLUSpunten spaar-kaart € 6,00 aan contanten. Dankzij Lokaal leven, Lokaal besteden kan de klant ook kiezen voor een ‘We love Venray’-cheque. Deze cheque is te besteden bij deelnemende lokale collega’s. Deze locale partij vermeerdert de waarde met € 2,00, zodat de cheque een waarde van € 8,00 vertegenwoordigt. Kortom, PLUS en de locale ondernemer verdubbelt het ingelegde bedrag!

Succes
Inmiddels zijn er al 24 lokale ondernemers waar men de cheque kan verzilveren. Van kapperszaak tot en met tuincentrum. Het aantal deelnemers groeit nog steeds, zo zal het succes van de cheque alleen maar toenemen. Om het lokale karakter van de actie goed te onderstrepen, biedt PLUS van Dijck elk bedrijf in Venray de kans deel te nemen. Hiermee benadrukken we het lokale leven en hopen de ondernemers dat de Venraynaar zijn bestedingen binnen de regio doet. Zo ondersteunt de spaaractie de lokale economie wat weer goed is voor de regio. 

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Actueel
  • Lees 3230 keer
terug naar boven