Trouwen met of zonder weddingplanner!?

Kies je ervoor om zelf de regie van je bruiloft in handen te hebben, of kies je voor een weddingplanner die deze taak op zich neemt. Het moet een dag worden om nooit meer te vergeten.

‘De mooiste dag van je leven’. Een weddingplanner zorgt ervoor dat je ideeën uitgewerkt worden van het begin tot het einde, zodat je zelf optimaal en relaxed kunt genieten van deze dag. Of je dit uit gaat besteden is een persoonlijke keuze, velen zijn ook goed in staat om zelf de regie uit te voeren. Maar het kan ook een kwestie van tijdgebrek zijn, jij hebt je handen lekker vrij, je geeft wel aan wat je wensen zijn en alles wordt voor je geregeld. Hieronder een reactie van een bruidspaar dat voor een weddingplanner gekozen heeft;

‘Aangezien we zelf een drukke baan hebben en twee kleine kinderen leek het ons een logische stap om iemand te zoeken, met wie we onze bruiloft samen zouden kunnen organiseren. Bij ons eerste contact bracht de weddingplanner direct een aantal zaken ter sprake waar wij nog helemaal niet aan hadden gedacht. We hebben een fantastische dag gehad en aan elk detail was gedacht. Ook de reacties van de gasten waren geweldig’. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1323 keer
terug naar boven