Boeiend Overloon, Outdoor Overloon organiseert actieve en hilarische activiteiten op locatie

Sinds een jaar bestaat het bedrijf Outdoor Overloon. Dit bedrijf, opgestart door Hans Janssen en Paul Joosten, richt zich op het verzorgen van een leuke familiedag, vriendenweekend of uitje met bijvoorbeeld collega’s. De activiteiten vinden plaats op locatie.

Outdoor Overloon wil kwaliteit uitstralen en heeft daarom al haar spullen nieuw gekocht en in eigen beheer. Hans: ‘Hiermee steken we onze nek uit, maar we doen er natuurlijk alles aan om het tot een goedlopend bedrijf te maken. Na het eerste jaar kunnen we zeggen dat dit goed heeft uitgepakt en zijn we blij met de vele boekingen die binnen komen.’

Bij Outdoor Overloon kun je verschillende dingen huren; van retro scooter of jacuzzi tot een fietstrein, boogschieten of bubblevoetbal. ‘Die laatste is relatief nieuw’, vertelt Paul. ‘Het is voetballen zoals we het kennen, alleen hebben de spelers een grote opgeblazen bal rond het hoofd en middel. Hierdoor kun je elkaar zonder gevaar voor eigen, of andermans leven, omver duwen. Schitterend om te spelen en hilarisch om te zien.’ Het blijft niet alleen bij het verhuren van materialen of het begeleiden van activiteiten op locatie. Ook kunnen de aankomende ‘klanten’ kiezen voor een arrangement. Denk hierbij aan koffie en gebak voor aanvang van een activiteit, of een 3-gangen diner of barbecue als afsluiting.

Al met al keuze en variëteit genoeg. En met de indoorspellen heeft Outdoor Overloon ook activiteiten die bij minder weer leuk zijn om te doen.

Bezoek ook onze website www.outdooroverloon.nl

  • Beoordeel dit item
    (2 stemmen)
  • Gepubliceerd in Boeiend
  • Lees 1415 keer
terug naar boven