Logo
Print deze pagina

Terugblik Trio 2015

Trio van 2015:
Alt Prins William I
Alt Adjudant Don
Alt Adjudant Twan

Inmiddels hebben we in Venray al een nieuw Trio. Maar wij van Venray boeit! waren benieuwd hoe het Trio van afgelopen jaar de vastelaovend heeft beleefd.

Was het Trioschap zoals jullie je van tevoren hadden voorgesteld?
We zijn door de PKC erg goed voorbereid en wisten ongeveer wat we konden verwachten maar als je het dan ook daadwerkelijk mee gaat maken is het nog mooier als je in je beste dromen voor kan stellen. Het warme bad waar we bij de Piƫlhaas in terecht kwamen was fantastisch. En de manier waarop Venray ons omarmde was overweldigend.

Als jullie het nog eens over mochten doen wat zouden jullie dan anders doen?
Wij zouden ons niets kunnen bedenken wat we anders hadden willen doen. Voor ons was alles nieuw en allemaal even mooi om mee te maken. We kijken dan ook met een voldaan gevoel terug op ons jaar. En zijn met name de Piƫlhaas erg dankbaar voor wat ze ons gegeven hebben. Het is namelijk een ontzettende grote eer om het Trio van Rooj te mogen zijn en het heeft ons alleen maar goede dingen gebracht.

Wat willen jullie absoluut nog als tip(s) mee geven aan het nieuwe Trio 2016?
Het nieuwe Trio willen we als tip meegeven om overal van te genieten en alles bewust mee te maken. Alles gebeurt maar 1 keer en daar moet je dan ook het moment nemen. Daarbij hebben zij nu ook nog eens een kort seizoen van maar 4 weken. Dus genieten en Pak Vast. En we willen zeker de tip meegeven om ook naar de jeugdtent te gaan. Dat was ook een fantastische ervaring om te zien hoe zij het feest der feesten in Rooj vieren.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Carnaval
  • Lees 2365 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020