Logo
Print deze pagina

Iensjekke met de winnaars van het LVK

Iensjekke voor de 4e keer op de Grote Markt Iensjekke is niet meer weg te denken op de vastelaovends zaterdag! Traditiegetrouw vormt Iensjekke het startsein voor het feest der feesten op de Grote Markt in Rooj. Vanaf 14.11 uur check je daar in voor vier dagen van lol en plezier.

Na een voortvarende start in 2012 is Iensjekke uitgegroeid tot een regelrechte publiekstrekker met een eigen karakter.

De aftrap van het evenement op de Grote Markt vindt traditiegetrouw plaats door de Rosentaler. Daarna volgen vele bekende artiesten uit het rijke Roojse carnavalsverleden. Als zij hun evergreens laten horen herken je die meteen en zing je uit volle borst mee. Dit jaar staan Brechje en Nelleke, Jack van Els, Mariëlle Pouwels, De Waerkels, Tamara Koonings en De Vrollie op het podium. De SRV-mannen sluiten dit Roojse blok af.

Karin van Heeswijk en Koen Mijnster presenteren naast deze Roojse toppers ook topartiesten uit Limburg zoals Big Benny, De Toddezèk, de winnaars van het LVK 2015 en 2016 Spik en Span met als afsluiter Hoondervel. Zij zullen het mooiste plein van Rooj op zijn kop zetten.

Kortom het wordt weer een geweldige happening! Het programma en de organisatie wordt verzorgd door de commissie samen met ’t Upke, De Uitmarkt, De Klokkenluider, Het Zusje en De Zwaan.

Een feest als Iensjekke kan alleen maar slagen als dit gesteund wordt door vele vrijwilligers, die vooraf en op de dag zelf veel werk verrichten voor en achter de schermen. Een bekende grootgrutter aan de Gouden Leeuw zorgt ervoor dat al deze mensen op tijd worden voorzien van een natje en een droogje. Deze mensen en de deelnemende horeca van de Grote Markt zorgen ervoor dat dit Iensjekke voor 4 dolle dagen gratis kan blijven.

Als je Iensjekt zijn er regels zodat alles veilig en prettig verloopt. Glas, blik en drank zijn verboden. Evenals grote attributen en spandoeken. Hierop wordt bij de ingangshekken toegezien.

Iensjekke heeft dit jaar een eigen facebook site, volg ons daar en kijk welke like acties we hebben. Wie weet word jij binnenkort verwend door de horeca op de Grote Markt.

We zien jullie graag bij IENSJEKKE op 6 februari.
Vastelaovend same.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Carnaval
  • Lees 1654 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020