Logo
Print deze pagina

Inschrijving Vastelaovesliedje 2016 - 2017 open!

Vastelaovend 2016 ligt alweer enkele weken achter ons: het was wederom een prachtig feest, waar we optimaal van hebben mogen genieten. Rooj heeft zich ook dit jaar muzikaal weer op vele podia laten zien en horen!

Ondertussen nadert het Vastelaovesseizoen 2016-2017 alweer met rasse schreden en is het moment al weer aangebroken om met de nieuwe liedjes te beginnen. Hierbij dus de oproep aan artiesten, tekstdichters, muziekschrijvers of eenieder die het vastelaoveslied een warm hart toedraagt om zich in te schrijven en volop de strijd aan te gaan voor een plek op de nieuwe CD!

Het aantal inschrijvingen is, net als vorig jaar, weer onbeperkt. De inschrijftermijn sluit op zondag 5 juni 2016 om 11.11 uur. Zoals altijd zullen ook dit jaar op het Liedjesfestival van 24 september 2016 maximaal 11 liedjes de strijd met elkaar aangaan. Dit houdt in dat er vanaf 12 inzendingen weer een voorselectie zal plaats vinden. Belangrijk aandachtspunt: deze voorselectie vindt al plaats op zaterdag 18 juni 2016, dus al 2 weken na sluiting van de inschrijftermijn. Vanaf die zaterdag zullen de finalisten van Liedjesfestival 2016 dus bekend zijn!

Voor artiesten die meerdere liedjes inleveren geldt dat, zodra de tellerstand op 12 inschrijvingen of meer komt te staan, er nog slechts 1 (voorkeurs)nummer per artiest overblijft.

De inschrijving verloopt geheel digitaal via het email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk voor meer informatie op www.pielhaas.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Carnaval
  • Lees 1564 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020