Logo
Print deze pagina

Aspergewandeling

Het is lente, de temperaturen gaan langzaam omhoog, alles begint te groeien en het zonnetje schijnt! De liefhebbers weten het al lang.... het is tijd voor de Koningin van de groenten, het Witte Goud, het is tijd voor asperges!!

Vier restaurants in Venray zijn een samenwerking aan gegaan. Om een mooie zondagmiddag te beleven hebben zij deze aspergewandeling voor u bedacht. De deelnemende restaurants zijn:

Restaurant De Beejekurf
Hotel & Brasserie De Zwaan
BRL
Brasserie ‘54

Op 1 mei 2016 start de wandeling om 13.00 uur en zal rond 16 uur eindigen. De route loopt van restaurant tot restaurant. Na reserveren ontvangt u een mail met daarin alle benodigde informatie, waaronder het restaurant waar u start. Elk restaurant verrast u met 2 aspergegerechtjes. Natuurlijk mag een heerlijk glas wijn niet ontbreken!

Na deze middag heeft u kunnen genieten van het mooie Venrayse centrum, de culinaire kunsten van de vier restaurants en vier heerlijke glazen wijn. En natuurlijk niet te vergeten, van acht prachtige aspergegerechten! En dit alles voor een bedrag van € 60,00. Wilt u reserveren voor deze middag? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 1732 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020