Logo
Print deze pagina

Gastrobar TOF opent in hartje Venray

Vanaf 7 juli 2016 openen Floor en Twan van Bussel de deuren van Gastrobar TOF. Aan de Grote Markt in Venray, waar vroeger de moeder van Floor het befaamde ’t Upke draaide, prijkt nu het logo van Gastrobar TOF aan de gevel. Het oude pand van Videotheek à la Carte is aan het voormalige café toegevoegd, waardoor een prachtige locatie is ontstaan. Ideaal om het concept van een gastrobar uit te rollen.

Gastrobar
Gastrobar TOF sluit aan op de toenemende populariteit van de gastrobars. Een van origine Engels concept waarbij goed eten en drinken tegen een betaalbare prijs aangeboden wordt. Geen ingewikkelde culinaire knutselgerechtjes meer, maar lekker, puur, eenvoudiger en aantrekkelijker geprijsd eten. Heerlijk aan de bar genieten van een wijntje en een hapje of plaatsnemen aan één van de vele tafeltjes, dit alles in een uitnodigende, gezellige, sfeervolle setting.

‘t Upke
Vaste gasten van café ’t Upke zullen niets meer terugkennen van hun stamkroeg. Met het betrekken van het aangrenzende pand is een schitterende ruimte ontstaan waar gasten aan tafel kunnen plaatsnemen om zich culinair te laten verwennen. In het voormalige café worden ook gerechten geserveerd, alleen is de sfeer daar iets losser. Verbindende factor tussen beide ruimtes is de immense stijlvolle bar. Ook de ‘opkamer’ is onder handen genomen. Dit is nu een apart vertrek met eigen bar, dat zich uitstekend leent voor bijeenkomsten, vergaderingen en besloten feestjes. Van het oude bruin café zijn nog enkele elementen terug te vinden, maar buiten dat is echt alles op de schop gegaan. Een locatie met een eigentijdse, stijlvolle maar bovendien een sfeervolle uitstraling, met enorm veel oog voor detail. Kortom: een perfecte ambiance om een avond gastronomisch te genieten.

Welkom
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken bij Twan en Floor. Gastrobar is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur. Reserveren is echter gewenst. Dit kan online via www.gastrobartof.nl of telefonisch (0478 - 588680). Indien geen beschikbaarheid kunt u gerust contact met ons opnemen voor een leuke plek aan de bar. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 3077 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020