Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

Restaurant De Beejekurf stond voor een uitdaging. Door het aangaan van een geweldig, nieuw avontuur van twee medewerkers, was er een ieuwe invulling nodig.

De Beejekurf heeft een nieuwe wind in huis gehaald met de komst van Ivo van der Wijst en Miranda Cox. Van der Wijst wordt toegevoegd aan het keukenteam van chef-kok Mathijs Jacobs en Cox versterkt de zwarte brigade van gastvrouw Hanneke Verstappen.

Ivo van der Wijst (24) werkte eerder onder andere voor restaurant One in Roermond (1 Michelinster) en restaurant Da Vinci in Maasbracht (2 Michelinsterren).

De 33-jarige Miranda Cox heeft flinke ervaring opgedaan in de hotellerie. Zo was ze restaurantmanager bij Parkhotel Horst en werkte ze voor de ketens NH Hotels en Starwood. Voor Starwood was ze actief in het buitenland bij het Sheraton Xian Hotel in China. ‘Met een nieuw keukenteam en nieuwe gezichten in de bediening komt er nieuwe energie in De Beejekurf. Energie die frisse ideeën met zich meebrengt. Wat echter blijft, is dezelfde, vertrouwde kwaliteit. De Beejekurf blijft een laagdrempelig kwaliteitsrestaurant waar gasten zich een avond in de watten laten leggen en heerlijk kunnen genieten’, aldus eigenaar Mathijs Jacobs.

De Beejekurf is gevestigd aan de rand van het centrum van Venray. Restaurantgids Lekker omschrijft de eetgelegenheid als ‘een heel toegankelijk restaurant met een verrassende keuken. De Beejekurf is trots op haar uitermate vriendelijke en behulpzame bediening. De opmaak van de borden is erg creatief en de smaken van de gerechten zijn zeer goed in balans.’

Het restaurant is sinds begin dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland, een vereniging van jonge, talentvolle kwaliteitskoks.

Vanwege zomervakantie is De Beejekurf gesloten van 27 juli tot en met 4 augustus. De reguliere openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur. Maandag en dinsdag gesloten met uitzondering van groepen boven 15 personen (op reservering). Lunch van woensdag tot en met zaterdag is mogelijk op reservering.

Foto: V.l.n.r. Miranda Cox, Mathijs Jacobs, Hanneke Verstappen en Ivo van der Wijst

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 3379 keer
terug naar boven