De Tapasproeverij nu al een begrip

 Na het eerste halfjaar erop te hebben zitten kunnen we vol trots zeggen dat de Tapasproeverij een goede formule blijkt te zijn. Veel mensen weten ons al te vinden. Zowel vaste afnemers als ook mensen die via een vorige catering bij ons uitkomen en we zien ook steeds weer nieuwe gezichten.

Voor de mensen die ons nog niet kennen; wij verzorgen catering gespecialiseerd in tapas. Zowel als hapje bij de borrel, denk aan een verjaardag of ander feestje, als ook complete maaltijden. Alles wordt vers gemaakt in eigen keuken. De borrelhapjes bestaan uit 10 koude gerechtjes die ook in een luxere uitvoering verkrijgbaar zijn. De maaltijdproeverij bevat dezelfde koude gerechtjes, uitgebreid met een klein kopje soep, brood en een zestal warme gerechtjes. Ook de maaltijd is in een luxere uitvoering te bestellen. Wij blijven steeds veranderen met de gerechten zodat er voldoende afwisseling in zit. Dit alles is natuurlijk naar persoonlijke wens aan te passen en voor grotere partijen verzorgen we de catering na overleg. Ook gaan wij heel serieus om met uw allergie of dieet als u dit aangeeft. Vegetarisch is uiteraard geen enkel probleem. Na een halfjaar ervaring op te hebben gedaan met de bestellingen gaan we het toch een klein beetje aanpassen. We hebben de proeverijen aangeboden vanaf 2 personen, dit blijkt heel arbeidsintensief te zijn op dagen dat er geen andere bestellingen staan. Ook komen de kleine bestellingen vaak impulsief (last minute) binnen en staan de grotere bestellingen in de regel vroeger vast. Daardoor is de planning ook wat lastiger in te vullen. Mede om de kwaliteit te blijven handhaven door alles zelf te maken en hierin niets uit te besteden hebben wij besloten minimum aantal te verhogen naar 10 personen. Wel zullen wij op speciale dagen zoals Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerst enz. u de mogelijkheid bieden om vanaf 2 personen te bestellen. Wij zullen dit tijdig aangeven op onze site, facebook en in een nieuwsbrief. Wij blijven hier wel redelijk flexibel in, dus vragen mag altijd, als een kleine bestelling past in de planning is het geen probleem.

Al met al kunnen we terug kijken op een mooi halfjaar en hopelijk kunnen we over een halfjaar zeggen; wat was het een mooi jaar! www.detapasproeverij.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 2314 keer
terug naar boven