Logo
Print deze pagina

Eda Specialiteiten

Ruim twee jaar geleden ben ik gestart met het leveren van catering en het geven van kookworkshops. In 2011 leidde dit tot de verkiezing van starter van het jaar. Ten alle tijden probeer ik er iets extra’s van mezelf aan toe te voegen.

Standaard Turkse gerechten verander ik op geheel eigen wijze, waardoor ze nog smakelijker zijn. Ik houd van vernieuwen en wil graag iets bijzonders maken van de maaltijden. Wil je een avondje genieten van Turkse gerechten, met je gezin, familie of vrienden, dan kun je bij mij terecht voor complete maaltijden. Daarnaast biedt ik de mogelijkheid om de catering voor (grote) feesten te verzorgen.

Mijn exclusieve specialiteiten wil ik heel graag met iedereen delen. De wensen en de behoeften van de klant zijn altijd bespreekbaar. Drie weken geleden is mijn Turkse lunchroom geopend aan de Schoolstraat nummer 20, in Venray. Nu dat ik een eigen lunchroom heb is het makkelijker om de kookworkshops in deze lunchroom te geven. Iedere vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 uur hebben wij een Ottomaanse open buffet.

Voor dit Ottomaanse buffet dient u vooraf te reserveren. Bij het inleveren van dit krantenartikel krijgt u 10 % korting voor de Ottomaanse buffet

Voor meer info, bezoek onze website.: www.edaspecialiteiten.nl

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Culinair
  • Lees 3176 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020