Vaste busverbinding Venray - Overloon

Venray krijgt een vaste busverbinding naar Overloon en Boxmeer. De buurtbus 292 wordt per 13 december vervangen door buslijn 92.

De nieuwe buslijn is voor Venray een goede zaak en zeker voor de wijken Brabander en Laagheide, die daarmee op werkdagen met een grote bus op een vaste uursdienst bereikbaar zijn. Lijn 92 rijdt vanaf het busstation Venray naar Overloon, Sint-Anthonis, Boxmeer, Gennep, Oeffelt, Cuijk, Mill, Langenboom en Grave v.v. Het onderliggende netwerk van buurtbussen en scholierenlijnen is aangepast op de uitbreiding van lijn 92. De kernen hebben met lijn 92 ook een rechtstreekse verbinding met een treinstation, het Maasziekenhuis en de grote scholengemeenschappen. In Venray-centrum wordt een nieuwe route over de binnenring gereden. De nieuwe buslijn rijdt een lus in één richting vanaf de Noordsingel via de St.-Jozefweg, Langeweg, Julianasingel, Paterslaan en Raadhuisstraat weer naar de Noordsingel.

Lijn 92 rijdt op werkdagen tussen 6.15 uur en 19.30 uur een uurdienst. Het buurtbustraject 292 Sint- Anthonis - Venray wordt in de nieuwe dienstregeling voortaan bediend door lijn 92 en komt daarmee te vervallen.

Informatie over de vertrektijden en (nieuwe) reismogelijkheden staat op 9292.nl. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Gemeente
  • Lees 1873 keer
terug naar boven