Logo
Print deze pagina

Budgetkring Venray: Bewust omgaan met geld

Vind jij het leven ook zo duur? Zou jij meer willen overhouden? Sparen voor leuke dingen in plaats van krap zitten? Doe mee in een Budgetkring en ervaar dat je meer kunt doen met minder. Het is geen cursus of praatgroep, maar een werkgroep waarin je gestimuleerd wordt om bewust met je geld om te gaan.

Grip krijgen op jouw budget
Een budgetkring is een groep van ongeveer acht personen waarin je gestimuleerd wordt bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en met je leven. Het is een leefstijlprogramma met de unieke aanpak van ‘Gelukkig met Genoeg’. Een Budgetkring wordt begeleid door een getrainde kringbegeleider. Het leuke van de Budgetkring is dat je concreet bezig bent met grip krijgen op jouw budget.

Gelukkig met Genoeg
Het programma van de Budgetkring bestaat uit vijftien bijeenkomsten. Iedereen krijgt de lesbundel ‘Gelukkig met Genoeg’. De aanpak is succesvol omdat je in een Budgetkring samen met anderen werkt aan concrete verbeteringen in je eigen leven. Je wisselt tips uit over gezondheid, groen leven en zorgvuldig omgaan met geld.

Op donderdag 28 januari 2016 is er een kennismakingsbijeenkomst van de Budgetkring Venray. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in het EVA-vrouwencentrum, Dr. Poelsstraat 8 in Venray.

Meer weten?
Meer info op www.budgetkring.nl of facebook.com/budgetkringvenray. Meld je aan voor een kring in Venray via 06 - 1705 8713 of via budgetkringvenray@ gmail.com. Deelname aan de Budgetkring Venray is gratis. 

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Gemeente
  • Lees 1875 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2018