Logo
Print deze pagina

Waarderingspenning voor Toos Voermans

Toos Voermans – Van Ool heeft de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray uitgereikt gekregen. Zij kreeg de penning uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen op de jaarvergadering van de KBO Oirlo bij gelegenheid van haar afscheid van het bestuur.

Toos Voermans (75) is vanaf 2005 bestuurslid van de KBO, afdeling Oirlo. Als bestuurslid bepaalde ze mede het algemene beleid en bewaakte dit tijdens de vele verenigingsactiviteiten. Daarnaast is Toos al vele jaren (mede)organisator en stimulator van de wekelijkse jeude- boulesactiviteiten en de jaarlijkse uitwisselingen met andere KBOafdelingen. Zij spant zich in om zo veel mogelijk Oirlose senioren te betrekken bij de wekelijkse kaartmiddagen en daarnaast organiseert zij jaarlijks een meerdaagse reis voor zo’n 40 tot 50 leden. Ook van de maandelijkse kienmiddagen en de wekelijkse fietstochten in de zomer was ze medeorganisator. Tevens is Toos Voermans een van de drijvende krachten achter de jaarlijkse bedevaarten naar Smakt, Kevelaer en Wittem.

Toos Voermans zet zich verder al vele jaren geheel belangeloos in voor de oudere inwoners van de kern Oirlo en is daarmee een voorbeeld voor velen. Er wordt nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan. Door haar persoonlijke benadering draagt ze haar steentje bij aan de onderlinge sociale binding en activering van de ouderen in Oirlo en de omliggende kernen. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Gemeente
  • Lees 1650 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2018