Oproep: Gezonde mannelijke vrijwilligers gezocht voor onderzoek naar verslaving!

Hallo!
Ik ben Judith Duijkers, klinisch psycholoog bij Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg. Ik doe een onderzoek naar een groep mensen met verslaving in combinatie met andere stoornissen om de behandeling voor mensen met een verslaving te verbeteren. We zoeken voor dit onderzoek gezonde mannelijke proefpersonen tussen de 18 en 65 jaar!

Ben je een man, tussen de 18 en 65 jaar en ben je lichamelijk en psychisch gezond (en je hebt dus geen verslaving)? Doe je een MBO of VMBO opleiding of heb je zo’n opleiding gedaan? En zou je 8 uur van je tijd vrij willen maken om voor een dag (of twee dagdelen) door de week deel te nemen aan een sterkte zwakte testonderzoek? Meld je dan aan.

Je levert hiermee een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar verslaving! En, je krijgt voor jezelf na deelname een uitgebreid verslag van je sterktes en zwaktes rond je vaardigheden (zoals concentratie, geheugen, flexibiliteit, plannend vermogen en dergelijke)! Het onderzoek vindt in Venray plaats.

Heb je interesse mee te werken aan het onderzoek, laat dat dan gerust weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik kan je dan een folder over het onderzoek sturen en er is altijd vrij snel een afspraak in te plannen. Judith Duijkers, klinisch psycholoog 

terug naar boven