Logo
Print deze pagina

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht hoofdsponsor Wandeltochten helpt u bij de voorbereidingen met een gratis controle van voet en schoen!

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht sponsort dit jaar voor de derde maal de Venrayse Singelloop. En wel specifiek de Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Wandeltocht! In de aanloop naar het evenement, wordt komende zaterdag al een gratis controle van voet en schoen aangeboden.

Na het grote succes van eerdere edities van de Venrayse Singelloop, keert het evenement dit jaar wéér uitgebreider terug. Waar aanvankelijk het accent op hardlopen lag, ligt het accent nu ook meer en meer op extra onderdelen als wandelen, lopen voor kinderen en met de editie van 2016 zelfs op lopen voor mensen met een beperking. Gemeenschappelijke factor van al het rennen en lopen is, dat het gaat om loopplezier! Dan ligt het voor de hand dat Podotherapie Praktijk Boot de Vocht het evenement graag ondersteunt en sponsort.

Podotherapeut Ine Boot: ‘Waar het gaat om loopplezier, is Podotherapie Praktijk Boot de Vocht de beste looppartner. Plezier in lopen, en vooral probleemloos lopen, is belangrijk. Lopen doe je immers iedere dag. Daar kunnen wij als Podotherapie Praktijk Boot de Vocht een grote bijdrage in leveren. Daarom dat wij dit jaar het evenement nóg uitgebreider ondersteunen. Zondag 2 oktober 2016 klinkt het officiële startschot, maar de start van de voorbereidingen om lekker te lopen, kan wat ons betreftal direct beginnen!’

SportPodotherapeut Astrid Kessels vult aan: ‘Probleemloos lopen wordt vaak onderschat. Het is niet alleen ‘geen pijn aan de voeten’. Het is een veel breder begrip. Problemen bij het lopen uiten zich ook in pijn aan enkels, knieën, heupen en rug. Probleemloos lopen moet je niet uitstellen. Wanneer je klachten hebt, onderneem dan actie!’

Om de woorden van beide podotherapeuten kracht bij te zetten, wordt er op zaterdag 2 juli al een gratis controle van voet en schoen uitgevoerd! In de Podotherapie Praktijk aan de Westsingel 5-B in Venray, kunt u die dag tussen 11.00 en 14.00 uur terecht. U krijgt advies over uw schoeisel, uw voetverzorging, en eventueel advies over het verhelpen of voorkomen van (loop)klachten. Deelnemers én twijfelende deelnemers aan Singelloop of Wandeltocht, hebben dan drie maanden de tijd voor voorbereidingen.

Aanmelden voor de gratis controle is noodzakelijk via 0478 - 589 176. Kijk voor informatie en voorwaarden op de website van Podotherapie Boot de Vocht www.podovenray.nl, klik op sporter.

Voor reguliere behandeling van uw voeten buiten de gratis voetcontrole om, bent u bij Podotherapie Praktijk Boot de Vocht dagelijks welkom, ook zonder verwijzing van arts of specialist. Op de locaties MC Buitenlust en MC Wieënhof zijn nieuwe patiënten op een aantal dagdelen zelfs zonder afspraak welkom! Kijk op www.podovenray.nl welke dagdelen dat zijn en voor openingstijden. 

Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020