Logo
Print deze pagina

‘Het 66-dagensysteem op basis van Bètaglucan’

Met groot enthousiasme stelt Into Beauty u voor aan ‘Het 66dagensysteem op basis van Bètaglucan’ van het gerenommeerd merk Deynique. Al met al op dit moment de beste methode om voortijdige veroudering van de huid tegen te gaan.

Heet deze lijn ‘66 days’ omdat je het alleen maar voor 66 dagen gebruikt?
Goede vraag! Nee, je gebruikt het niet alleen voor 66 dagen. De transformatie van je huid is compleet na 66 dagen en daarna ga je het resultaat onderhouden. Er zijn 2,5 fases van vernieuwing waar je huid door heen gaat. Ieder fase duurt 28 dagen. In fase 1 verweekt de huid. In fase 2 versterkt de huid en in fase 3 gaan we regenereren.

Wat maakt het ‘66-dagensysteem’ zo bijzonder?
Door het gebruik van bètaglucan wordt de deling van de opperhuid versneld, dus ook vernieuwd! Als de huid te snel verhoornt, kan deze weinig voedingstoffen opnemen waardoor het transport van zuurstof stagneert. Duidelijke aanwijzingen hiervoor zijn (pigment)vlekken, rimpels, oneffenheden en schilfer tjes. Wie niets hier tegen doet, ziet er al snel ouder uit dan hij of zij eigenlijk is. Het verwijderen van deze hoornlaag met een werkstoffencomplex dat bestaat uit betagenen leidt tot uitstekende resultaten. Met behulp van bètaglucan kan oxidatieve stress, veroorzaakt door blootstelling aan uva-en uvb-straling, worden teruggedrongen. Bovendien heeft Bètaglucan de eigenschap een waterdepot te vormen waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Tevens heeft het een zuiverende werking en herstelt het de microflora en microfauna van onze huid, en gaat dus onderhuidse ontstekingen tegen.

Wat kunnen mensen verwachten als ze het ‘66-dagensysteem gaan gebruiken?
• Verminderde rimpels
• Zichtbare versteviging
• Egalisering van het huid reliëf
• Frissere teint voor rokershuid
• Verzacht pigment verstoringen
• Gerstekorrels (milia) verdwijnen
• Verminderde gevoeligheid en droogheid

Wat is de kracht van Deynique?
Het uitgangspunt van Deynique (zowel bij de andere productenlijnen als bij de ‘66 days’ lijn) is het gebrui ken van de natuurlijke kracht van de huid en het gebruiken van lichaamseigen stoffen. Daarom bestrijden wij geen symptomen maar pakken wij bij huidproblemen zoals een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige of geïrriteerde huid bij de oorzaak aan. Onze cosmetica zorgt voor natuurlijk herstel en ondersteuning van de huid. Dankzij onze specialisatie in anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag. Zonder operaties!

Into Beauty biedt dan ook een totaalconcept met intensieve behandelingen en kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten voor thuis. Wij nodigen jou heel graag uit om deze producten zelf te ervaren tijdens een gratis proefbehandeling. Je mag bellen voor een afspraak tel: 0478-853355 of mailen kan natuurlijk ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 1620 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020