Logo
Print deze pagina

Kleding voor iedere vrouw

Carola van Benthum timmert hard aan de weg met haar gelijknamige label. Vrouwen uit het hele land kiezen voor het eigenzinnige merk dat opvalt door de multifunctionaliteit en de oneindige combinatiemogelijkheden.

Franchise
Al 15 jaar is de winkel van Carola van Benthum te vinden in de Steenstraat in het centrum van Boxmeer –in een prachtig monumentaal pand. Sinds september vorig jaar bevindt Carola van Benthum zich ook in Venray. Sheila de Bruijn en Anja Kouwenberg openden daar samen de deuren van hun eigen franchisewinkel van Carola van Benthum. Het winkelpand op De Bleek straalt na de mooie metamorfose echt de look & feel van Carola van Benthum uit. Het winkelend publiek reageert zeer enthousiast op de nieuwe aanwinst voor Venray.

‘De creaties van Carola zijn vrouwelijk, goed draagbaar, met een twist. Sterk punt is dat haar ontwerpen heel goed te combineren zijn tot gewaagde outfits voor een leuk feestje, maar ook draagbaar zijn naar het werk of lekker thuis. Voor ons is het belangrijk dat elke vrouw zich lekker voelt in de gekozen combinatie en het draagcomfort van de collectie draagt hier zeker aan bij. Je ziet ook dat bij de ontwerpen heel goed gelet is op de verschillende vormen van het lichaam. Tevens vinden wij het heel belangrijk dat er met natuurlijke materialen, zoals katoen en viscose gewerkt wordt en dat de productie van de collectie in Europa plaatsvindt.’ aldus een enthousiaste Anja en Sheila.

Create your story
Iedere vrouw heeft de behoefte om haar eigen verhaal uit te dragen. Met haar kleding toont ze wie ze is en waar ze voor staat. Ze weet zich te onderscheiden. Ze is uniek. Dat geldt ook voor de collectie van Carola van Benthum voor voorjaar/ zomer 2016. De modeontwerpster heeft haar inspiratie voor het nieuwe seizoen gemixt met bestaande ingrediënten. Expressieve kleuren worden gecombineerd met zand- en grijstinten. Vintage looks en uitgesproken patronen vormen een verrassende mix. Stoer, maar toch een vrouwelijke stijl? Ga dan voor items in prachtige wassingen in combinatie met soepel vallend zijde. Carola van Benthum geeft het geheel nog wat extra pit door mooie en luxe materialen, juist nonchalant te verwerken. Dit seizoen zijn er ook weer unieke items in schilderijdessins; gebaseerd op werk dat de ontwerpster zelf heeft geschilderd.

Kortom: een persoonlijk recept dat de identiteit van dit verrassende modelabel als geen ander weergeeft.http://www.carolavanbenthum.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 1517 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020