De grootste kinderbrillenshop in de regio

Met meer dan 120 monturen hebben wij, Mijling Speciaal Optiek, voor ieder kind een mooie en leuke bril in huis. Met het Kids Care Plan is het mogelijk om voordelig een bril voor uw kind aan te schaffen. Ook voor (nacht)lenzen en orthoptie, ben u bij ons aan het juiste adres.

Kids Care Plan
Mijling Speciaal Optiek heeft een aantrekkelijk Kids Care Plan, waarbij kinderen 50% korting krijgen bij aanschaf van een bril. Met het Kids Care Plan profiteert u van een korting van 50% op een gehele kinderbil (montuur en glazen) en ook op iedere volgende aanschaf. Zo wordt een prachtige kinderbril ook betaalbaar en het allerbelangrijkste is dat uw kind altijd de juiste sterkte heeft. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Nachtlenzen
Kinderen hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor nachtlenzen. Hierbij dragen ze ’s nachts lenzen en overdag kunnen ze vrijuit spelen, zonder dat ze een bril of lenzen hoeven te dragen. Daarnaast hebben nachtlenzen een positief effect op de bijziendheid van kinderen, waarbij de achteruitgang van het kinderoog meer vertraagd wordt of zelfs niet meer verslechtert.

Orthoptie
Heeft uw zoon of dochter oogproblemen? Uw kind kan dan terecht bij onze orthoptist, Monique Sponselee. Onze orthoptist onderzoekt en behandelt: brilcorrecties op jonge leeftijd, scheelzien, oogbewegingsstoornissen, hoofdpijn- en leesklachten of een lui oog.

Benieuwd naar onze producten of diensten? Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie: www.mijlingoptiek.nl of volg ons op facebook: @Mijlingoptiek

Graag tot ziens bij Mijling Speciaal Optiek, Passage 5, Venray. 

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Lifestyle
  • Lees 1632 keer
terug naar boven