Loop eens binnen bij de Speel-O-theek in Venray

U zoekt speelgoed of spelletjes voor uw kindje dat zich volop aan het ontwikkelen is. De Speel-O-theek heeft het. U zoekt spelletjes en speelgoed voor uw peuter? De Speel-O-theek heeft het.

En zo hebben wij dit voor alle leeftijden en fases. Speelgoed voor de ontwikkeling, speelgoed voor de fantasie, of gewoon voor de fun. Fischerprice, Duplo, Lego, Playmobil, my little pony enzovoort. Altijd goed en veilig speelgoed wat aansluit bij de interesses van uw kind. Ook hebben wij speelgoed voor buiten, onder andere loopfietsjes, skelters, driewielers, huisjes, glijbanen enzovoort. Daarnaast hebben wij heel veel gezelschapsspelen ook voor de papa’s en de mama’s. We hebben ook de WI en afzonderlijke spelletjes hiervoor. Regelmatig duiken wij de speelgoedwinkels in om ons aanbod uit te breiden en actueel te houden.

Een groot voordeel van de Speel-O-theek is dat u rustig kunt uitzoeken welk speelgoed uw kind leuk vindt zonder dat u dit eerst hoeft aan te schaffen. Hoe vaak komt het niet voor dat uw kind heel graag iets wil hebben en dat het er gauw op uitgekeken is of het valt tegen. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Een abonnement kost 10 euro per jaar. Hiervoor mag u 3 speeltjes meenemen, u mag deze 3 weken houden en u betaalt 0.50 cent leengeld per speeltje. Wilt u meer speeltjes meenemen dan kunt u voor 3 euro meer een abonnement voor 6 speeltjes aanschaffen. We hebben ook een instellingsabonnement. Dit heeft een all-in prijs en kost 37,50 per jaar. En we hebben een knipkaart voor incidenteel gebruik. Hier kunt u 5 speeltjes op lenen. Deze kost 6 euro en is 2 jaar geldig. Ook kan u de speeltjes (mits niet gereserveerd) eenmalig verlengen. Telefoonnummer 0478-586015.

De Speel- O-theek is gevestigd in de bibliotheek. De openingstijden zijn:
Dinsdag 11.00 - 12.30 uur
Woensdag 14.00 - 16.00 uur
Vrijdag 16.00 - 19.30 uur
Zaterdag 11.00 - 13.00 uur

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden, loop eens binnen, onze vrijwilligers helpen u met plezier. Of kijk op onze website www.sot-venray.nl.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, heeft u interesse en/of tijd over en wilt u met een leuk team samenwerken kom dan een langs of neem contact met ons op. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Onderwijs
  • Lees 1828 keer
Meer in deze categorie: « Raayland College Onderwijsbehoeften »
terug naar boven