20 jaar ‘OLLIE & co’

Open dag zaterdag 19 september

Wat in 1995 als een droom begon is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een geweldig bedrijf met fantastisch personeel en toffe kids. ‘OLLIE’ is klein begonnen in september 1995 achter een woonhuis in Landweert door Simone van den Bekerom. Er was opvang voor maximaal 7 kinderen van 0-4 jaar. Nu, 20 jaar later, is het een volwaardig kinderdagverblijf met ruimte voor 24 dagopvangkinderen van 0-4 en 38 BSO kinderen van 4-12 jaar. Er moest echter ook een nieuwe, betere naam komen, ‘OLLIE ‘ was kinderachtig. Dus kwamen we in 2002, bij de start van de BSO op het stoere ‘OLLIE & co’.

Het personeel, bestaande uit 10 vaste en 2 tijdelijke medewerksters, is goed op elkaar ingespeeld door hun jarenlange samenwerking. Geen dag is hetzelfde. Met mooi weer gaan we naar buiten, we knutselen, we spelen, we lezen, we zingen, we dansen. Kortom we maken plezier en hierdoor ontwikkelen kinderen zich.

Sinds ruim een jaar halen we een groot gedeelte van onze BSOkinderen op met de STINT een prachtige elektrische ‘kar’ waarin 10 kinderen passen. Dit is werkelijk een bezienswaardigheid in Venray. In augustus 2015 is het ‘wagenpark’ uitgebreid met een 2e STINT.

De kinderopvang is de laatste jaren niet altijd positief in het nieuws geweest. Wij hopen mensen ervan te overtuigen dat kinderopvang leuk is en goed voor een kind en willen iedereen daarom uitnodigen! Op zaterdag 19 september vieren we ons 20-jarig bestaan. In de ochtend is er een open morgen van 11.00 tot 13.00 uur voor alle belangstellenden. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. We hebben leuke activiteiten en via een loterij en grabbelton proberen we deze dag ook geld in te zamelen voor stichting ‘het vergeten kind’.Helemaal in deze tijd past een leuke win-actie. Onder de nieuwe aanmeldingen, binnen 2 weken na onze open dag wordt 1 maand gratis opvang verloot voor 1 kind.

Wij hopen u zaterdag 19 september te mogen verwelkomen op de Oude Oostrumseweg 26 in Venray, tot dan! 

  • Beoordeel dit item
    (2 stemmen)
  • Gepubliceerd in Onderwijs
  • Lees 1999 keer
terug naar boven