Feestelijke Open dag Agrarisch kinderopvang De Speelhoeve in Ysselsteyn

In het mooie buitengebied van Ysselsteyn, tussen de boerderijen, ligt Kinderdagverblijf De Speelhoeve. Sinds 5 jaar worden hier dagelijks zo’n 32 kinderen, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, opgevangen. Op zaterdag 26 september van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze kinderopvang en nieuwe BSO ruimte. Deze is sinds januari in gebruik voor de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

De Speelhoeve onderscheidt zich van andere opvang door de unieke mogelijkheid tot samenwerking met het agrarische bedrijf. Hierdoor is er een veelzijdige en natuurlijke speel-, leer- en leefomgeving. Daarnaast wordt er volop gebruik gemaakt van de ruimte en vrijheden die het platteland biedt. Het programma sluit aan bij de
(seizoen-)activiteiten op de boerderij. Zowel de binnenruimtes als de buitenruimtes zijn ruim. Door de aanwezigheid van grasheuvels, boomstammen, grote keien, zandbakken, fruitbomen en diverse dieren kunnen de kinderen dagelijks buiten spelen in een uitdagende en veelzijdige omgeving. Het team is vast, maar klein en wordt jaarlijks bijgeschoold.

De rust van het platteland zorgt voor een prikkelarme omgeving waardoor de behoeften van elk kind goed aan bod kunnen komen. Het vanzelfsprekende contact met de natuurlijke elementen en het ervaren van de seizoenen biedt de kinderen iedere keer weer een uitdaging.

Open dag:
Nieuwsgierig? Kom dan op zaterdag 26 september naar onze feestelijke open dag. Ga op de foto met je favoriete boerderijdier, spring op het springkussen, maak een ritje met de tractor of één van de andere leuke activiteiten.
Dus kom kijken naar onze manier van kinderopvang.

Kinderdagopvang, De Speelhoeve, Timmermannsweg 98 in Ysselsteyn Bereikbaar via: 0493-529262 of 06-51824248. Of kijk op www.kdvdespeelhoeve.nl of volg ons op facebook@kinderopvang de speelhoeve 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Onderwijs
  • Lees 2008 keer
terug naar boven