Logo
Print deze pagina

Studeren bij dé opleider in Venray en omgeving

In oktober 2015 was De Laat Kenniscentrum voor het eerst aanwezig op de Ondernemersvakdagen in Venray. Ook daar bleek dat Venray en omgeving dynamisch en volop in ontwikkeling is. De Laat Kenniscentrum is blij ook in deze omgeving dé opleider te mogen zijn voor de zakelijke en particuliere markt.

De oprichter van De Laat Kenniscentrum, is Gilbert de Laat. Anno 2015 is De Laat Kenniscentrum uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met leslocaties in Limburg, Brabant en Zeeland. Een enthousiast team draagt zorg voor de borging van de kracht van De Laat Kenniscentrum, namelijk kwaliteit, persoonlijk contact en maatwerk. Gilbert vertelt: ‘Veel van onze cursisten hebben naast de studie, een baan, een gezin en een sociaal leven. Men is gemotiveerd om een diploma te behalen. Door de randvoorwaarden als reistijd en flexibiliteit te optimaliseren wordt de haalbaarheid van het doel vergroot.’

Scholingsplicht
Vanuit verschillende hoeken wordt ‘een leven lang studeren’ gestimuleerd. Met ingang van 1 juli 2015 is de scholingsplicht voor werkgevers ingevoerd. Gilbert licht dit nader toe: ‘De scholingsplicht is ingevoerd omdat werknemers langer inzetbaar moeten blijven. Elke werkgever heeft de plicht werknemers bij of om te scholen. Het gaat hierbij om zowel functiegerichte scholing als scholing die gericht is op de toekomst, bijvoorbeeld als de werknemer zijn/ haar functie niet meer kan vervullen óf de functie komt te vervallen. De scholingsplicht gaat zelfs zo ver dat de werkgever vóór een eventueel ontslag moet nagaan of de werknemer, bijvoorbeeld met extra scholing, herplaatst kan worden in een andere passende functie.’ Bent u goed op de hoogte van de invulling van deze regeling binnen uw bedrijf?

Erkend totaalpakket
Bij De Laat Kenniscentrum vinden zowel bedrijven als particulieren antwoord op scholingsvragen. Van marketing en sales, management, administratie, communicatie tot kantoor & secretariaat, logistiek, veiligheid en P&O. Opleidingen worden afgesloten met een landelijk erkend diploma van bijvoorbeeld NIMA, Associatie, Stibex of LSSO. Gilbert geeft aan: ‘Tegenwoordig werkt bijna niemand meer veertig jaar voor eenzelfde werkgever. De arbeidsmarkt vraagt om goed gekwalificeerd personeel. Daarvoor is het noodzakelijk dat de leeropbrengsten transparant en waardevast zijn.’

Vacatures
Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers voor o.a. boekhouden, logistiek, management en loonadministratie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, van onze trainers en docenten vragen wij relevante werkervaring, affiniteit en/of ervaring met trainen en flexibiliteit. Lezers van Venray boeit! die interesse hebben in een freelance baan bij ons opleidingsinstituut kunnen vrijblijvend hun CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Laat Kenniscentrum
Bezoekadres:
Torenallee 20
5617 BC, Eindhoven
040-2485582
Leslocatie in Venray!
www.delaatkenniscentrum.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Onderwijs
  • Lees 2130 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020