Onze toekomst wordt ontwikkeld en bepaald door de jeugd

Onze toekomst wordt ontwikkeld en bepaald door de jeugd. Hiermee vormen zij een belangrijke groep in onze maatschappij. Vandaar dan ook, dat Venray Boeit in de rubriek ‘onderwijs’ aandacht gaat schenken aan onze jeugd en de belevingswereld waar zij inzitten.

Wat speelt er zich af in de wereld van onze toekomstige leiders? Waar zijn zij dagelijks mee bezig? Hoe zouden zij bepaalde dingen willen veranderen om het op die manier allemaal wat prettiger te maken? Wat zouden zij willen veranderen aan de wijze waarop zij onderwijs krijgen en waarom? Wat maakt of iets wel of niet de aandacht van de jeugd weet te krijgen? Waar gaat het in onze samenleving naartoe? Hoe zien zij de wereld voor zich in 2030?

Allerlei vragen, die wij ons stellen en waar wij antwoord op gaan krijgen in deze rubriek. Een rubriek, die door leerlingen van zowel middelbaar als hoger onderwijs gevuld gaat worden. We zijn voor deze rubriek nog in afstemming met leerlingen van enkele scholen, zoals het Raayland College en Gilde Opleidingen.

Dat neemt niet weg dat wij wellicht wel op zoek zijn naar jou! Ben jij vlot met de pen, voel jij je aangesproken en wil jij aan de rubriek ‘onderwijs’ een bijdrage leveren, ben je tussen de 14 en 24 jaar oud en zit je op middelbaar of hoger onderwijs, dan komen we graag met jou in contact. Je kunt ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in die mail welke bijdrage je wilt leveren en hoe we jou kunnen bereiken en dan nemen wij contact met je op.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Onderwijs
  • Lees 2109 keer
Meer in deze categorie: Oproep voor jongeren! 14-24 jaar »
terug naar boven