Mona Keijzer en Ger Koopmans openen campagnehuis CDA Venray

Aanstaande maandag 24 februari om 10.30 uur openen CDA Tweede Kamerlid Mona Keijzer en oud CDA Tweede Kamerlid Ger Koopmans het campagnehuis van het CDA Venray aan de Passage nummer 4. Na het openen zal Mona Keijzer een bezoek brengen aan wijkontmoetingscentrum ’t Schöpke / de Mulder in Veltum.

Mona Keijzer is Tweede Kamerlid namens het CDA en woordvoerder langdurige zorg (AWBZ), Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), jeugdzorg, emancipatie en cultuur.

Na het openen van het campagnehuis zal zij met CDA leden uit de gemeente Venray omstreeks 11.00uur een bezoek brengen aan het wijkcentrum ’t Schöpke in Veltum waar ook het woon- en zorgcentra de Mulder zich bevindt. Wonen Limburg heeft samen met Stichting Wijkcentrum Veltum, Mensana, Dichterbij, De Zorggroep en Spring kinderopvang het gebouw gerealiseerd met de bedoeling dat er voor en door wijkbewoners activiteiten tot stand komen.

In het hart van het ontmoetingscentrum ligt het Grand Café waar iedereen, jong en oud van harte welkom is om een hapje te eten, te borrelen, de krant te lezen, te recreëren of een praatje te maken. U bent bij dezen van harte uitgenodigd om de opening van het campagnehuis bij te wonen en Mona Keijzer te vergezellen naar wijkcentrum ’t Schöpke.

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2618 keer
terug naar boven