Politiek Café bij D66 Venray

Op vrijdag 7 en vrijdag 14 maart zal er in de Pop-up Store van D66 Venray in de Schoolstraat een Politiek Café plaatsvinden. Kandidaat raadslid Nick van Sinderen zal op 7 maart als gespreksleider optreden tijdens deze avond waar in twee rondes verschillende thema’s uit de gemeentepolitiek worden bediscussieerd.

Op 14 maart zal Jan van de Ven de avond leiden. Bijgestaan door lijsttrekker Daan Janssen zullen de gesprekleiders samen met aanschuivende gasten een blik in de toekomst werpen op gebieden die de gasten en D66 Venray na aan het hart gaan.

Thema’s
Tijdens het eerste Politiek Café zullen Venrayse gasten aanschuiven om de thema’s onderwijs/sport en ondernemen in Venray te bespreken. Als schrijver van verschillende boeken over coaching binnen de sport mag Van Sinderen zich op dit eerste gebied haast zelf een deskundige noemen. ‘Wat wij van D66 Venray belangrijk vinden is dat wij niet de alwetende almacht zijn’, geeft Van Sinderen aan. ‘Het is zeer waardevol om constant in contact te blijven met mensen die daadwerkelijk met de voeten in de klei staan’. Wat betreft ondernemen in Venray zullen onder andere de onderwerpen leegstand en parkeertarieven worden bediscussieerd. Onderwijs/sport zal van start gaan om 19.15 uur en ondernemen in Venray zal rond 20.15 uur aanvangen.

Kom op tijd!
De start van de D66 campagne in Venray verliep niet vlekkeloos door het onverwachte, bedroevende overlijden van Els Borst. De bezoeken van Pia Dijkstra aan Logeerhuis Kapstok en ’t Zorghuus werden hierdoor begrijpelijkerwijs geannuleerd. Een aanbod vanuit Pia Dijkstra om op maandag 3 maart een bezoek te brengen aan Venray, werd door de lokale afdeling afgehouden in verband met de vastelaovend. Het Politiek Café biedt weer een andere mogelijkheid om in gesprek te gaan. ‘We hopen op deze manier nog dichter bij de zorgen en problemen, maar ook zeker juist de goede ideeën en de kansen van onze lokale specialisten te komen.’, aldus Daan Janssen. Na afloop zal er gezellig een borrel gedronken worden en is er alle gelegenheid om in gesprek te gaan met de kandidaten van D66 Venray.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2851 keer
terug naar boven