De Campagne kan voor PP2 beginnen!

Eigenlijk begon de campagne voor PP2 al in maart vorig jaar. Met een speciale Paasactie stonden de leden van PP2 in het centrum van Venray. Ze vroegen de inwoners van Venray of zij ‘hun ei bij PP2 kwijt wilde’ en reikte daarbij een echt ei uit. Positieve en negatieve reacties werden op een blaadje geschreven en op een groot bord geprikt. Al deze reacties heeft PP2 meegenomen in de samenstelling van het verkiezingsprogramma.

Dit programma werd donderdagavond 16 januari goedgekeurd door alle leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze avond werd ook de gehele lijst goedgekeurd. De eerste tien kandidaten waren al bekend. Al tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 april 2013 werd Carla Brugman gekozen als lijsttrekker. Zij is een gedreven politica en al sinds 2009 fractievoorzitter van PP2. Ook de heren op plek 2 en 3 zijn ‘oude rotten’ in het vak en al bekend bij politiek Venray: Richard de la Roy en Theo Francken. Al vier jaar is hij fractiesecretaris, Toon Kerkhoff uit Merselo, maar de komende vier jaar wil hij zich graag inzetten in de raad.

De dames op nummer 5 en 6 zijn nieuw op de lijst, maar draaien al een tijdje mee in de commissie Welzijn: Amina Sebbar en Karima Dimouni. Op nummer 7 staat Geert Craenmehr uit Ysselsteyn en op nummer 8 Roel van de Laar, die met zijn 31 jaar de jongste is binnen PP2.  Leonie O’Garro staat op nummer 9, die zich al enige tijd inzet voor het Platform Lage Inkomens Venray (PLIV). Van de nummers 10 tot 18 hebben velen al jaren commissie-ervaring en zij behoren tot de leden van PP2 die samen zorgen voor een stabiele partij.

Jong en oud, man en vrouw en bijna elk kerkdorp vertegenwoordigd, dat is de lijst van PP2. Hekkensluiter is Tiny Grebenjak, die al eerder aangaf haar politieke carrière te gaan afbouwen. Het campagneteam is al enkele maanden bezig met het bedenken van ludieke acties. Dus u gaat PP2 zeker tegenkomen de komende maanden.

Wilt u nu al meer weten over wie wij zijn en waar wij voor staan? Bezoek dan de geheel vernieuwde website www.pptwee.nl!

PP2 lokaal en sociaal

PLAATSELIJK PROGRESSIEF in het KWADRAAT


Persbericht bekendmaking PP2 kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen

Tijdens een zeer druk bezochte Algemene Leden Vergadering van PP2 op donderdag 16 januari 2014, is de volledige kandidatenlijst voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen unaniem door de leden goedgekeurd en vastgesteld. De namen van de eerste 10 kandidaten waren reeds vastgesteld en bekendgemaakt op 30 oktober 2013.

De volledige kandidatenlijst bestaat uit de volgende personen;

    1. Carla Brugman (Blitterswijck)
    2. Richard de la Roy (Venray Veltum)
    3. Theo Francken (Wanssum)
    4. Toon Kerkhoff (Merselo)
    5. Amina Sebbar (Venray Centrum)
    6. Karima Dimouni (Venray Brukske)
    7. Geert Craenmehr (Ysselsteyn)
    8. Roel van de Laar (Venray Landweert)
    9. Leonie O'Garro (Wanssum)
   10. Tom van den Hoek (Venray Zuid)
   11. Joop van de Laar (Venray Landweert)
   12. Harrie Francken (Venray Zuid-West)
   13. Mart Kessels (Oostrum)
   14. Jack Gardeniers (Blitterswijck)
   15. Theo Olde Daalhuis (Venray Zuid-West)
   16. Kees van Baar (Blitterswijck)
   17. Sandra Manders (Oostrum)
   18. Kees Molenaar (Wanssum)
   19. Tiny Grebenjak (Venray Noord-West)

Naast de kandidatenlijst heeft de Algemene Leden Vergadering eveneens haar goedkeuring uitgesproken over het partij-programma.
PP2 ziet de komende gemeenteraadsverkiezingen met vertrouwen tegemoet.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2922 keer
terug naar boven