SP Venray opent meldpunt ‘beZORGd’

Sinds 1 januari 2015 is er de nodige wetgeving veranderd, de mensen moeten vanaf die datum naar de gemeente als men bijvoorbeeld huishoudelijke zorg wil aanvragen of zorg voor de kinderen wil regelen. Gemeenten krijgen hier van ‘Den Haag’ flink minder geld en daar zit nu bij de SP de grootste zorg.

Om al deze veranderingen goed te blijven volgen en daar waar nodig te kunnen ingrijpen heeft de SP een meldpunt opengesteld over de thuiszorg, de jeugdzorg en de NLW: Meldpunt beZORGd. Hier kan men terecht met de goede en slechte ervaringen over de veranderingen in thuiszorg, jeugdzorg en de sociale werkplaats en uitkeringen. Nadat de melding binnenkomt neemt de SP Venray, als dit gevraagd wordt, contact op. Bijvoorbeeld omdat de melder zijn of haar melding wil toelichten.

De melding wordt altijd doorgespeeld naar de Tweede Kamerfractie van de SP en naar de SP-fractie in de gemeente Venray. Met de meldingen houdt de SP de voortgang van de nieuwe regelingen in de gaten en kan desgewenst ingrijpen onder andere door de verantwoordelijke wethouder hierover aan te spreken. Ook de landelijke SP kan hiermee de ontwikkelingen in de gemeente Venray volgen en de verantwoordelijke bewindspersoon om verantwoording roepen.

Het meldpunt is te vinden op de website van SP Venray: venray.sp.nl/meldpunt, daar staat tevens meer informatie.

Meldingen kan men ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of richt een brief aan: SP afdeling Venray, t.a.v.: Meldpunt beZORGd, Eligiusweg 25, 5801 JM Venray 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Politiek
  • Lees 2037 keer
terug naar boven