Stap in de wereld die SportZenter Resilience heet

Begin april hebben we in Venray boeit! mensen uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen in ons geheel vernieuwde fitnesscentrum. Onder het motto ‘Slank en fit de zomer in’ hebben we uitgelegd wie we zijn en wat we te bieden hebben. Veel nieuwe mensen weten ons intussen te vinden en sporten met veel plezier bij ons. Het leek ons dan ook leuk om hen aan het woord te laten en onderstaand een greep uit hun reacties.

‘Onlangs heb ik de knoop doorgehakt en ben ik begonnen bij SportZenter. Dit is voor mij één van de beste keuzes geweest in jaren. Ik krijg er uitstekende begeleiding op het gebied van voeding en het gebruik van de apparatuur. Het trainen met de Milon Cirkel heeft mij in combinatie met meer kennis van voeding in een korte tijd geholpen super resultaten te bereiken. Bovenal is de sfeer ongedwongen, wordt er gelachen en is het gewoon gezellig!’ (Luc, 30 jaar) ‘Sporten is één van mijn passies en bij SportZenter is alles aanwezig. Bij binnenkomst ervaar ik al de sportieve gezelligheid. Na het sporten nog even ontspannen in de sauna en tot slot een kopje koffie in de huiskamer. Het personeel is deskundig, enthousiast en hulpvaardig. Ik hoop hier nog jaren te kunnen blijven sporten!’ (Annie, 61 jaar) ‘Gisteren weer een heerlijk avondje Milon gedaan en het voelt werkelijk geweldig! In 35 minuten je hele lichaam trainen en je voelt je er 100% fitter door. En dat in het met afstand mooiste fitnesscentrum van Venray en omstreken. De sfeer is erg goed en ontspannen met een vriendelijk, leuk en gemotiveerd team’. (Gordon, 43 jaar) ‘Nu wij met pensioen zijn genieten we volop van de mogelijkheden die SportZenter ons biedt. Eerst beginnen met het op peil houden van onze conditie met de Milon Cirkel en de groepslessen en daarna heerlijk ontspannen in de sauna. Het enthousiaste team zorgt voor gezelligheid en vakkundige begeleiding. SportZenter is top en we hebben hier onze draai gevonden!’ (Jan en Kees, 65 en 63 jaar) ‘Sinds maart ben ik begonnen met sporten bij SportZenter op de Milon Cirkel en wat ze zeggen is waar: veel meer energie en kracht, fitter en aanzienlijk gewichtsverlies. Het sporten is zo verslavend dat ik nu ook meerdere groepslessen volg. Het is hier heerlijk sporten en je wordt goed begeleid door ervaren trainers. Een echte aanrader!’ (Christel, 46 jaar)

Ook u kunt nog steeds slank en fit de zomer in bij SportZenter Resilience. We staan voor u klaar met professionele begeleiding op het gebied van bewegen, voeding en leefwijze. Ga voor meer informatie of het aanvragen van een gratis proefles naar de website: sportzenter.nl. Of kom gewoon eens bij ons langs om zelf de unieke sfeer te proeven!

SportZenter Resilience
Mozartstraat 20a
5802 HP Venray
0478-589574 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1668 keer
terug naar boven