Tennissen bij TC Oostrum daagt uit en houdt je lenig

Na ruim 36 jaar heeft TC Oostrum inmiddels een kleine 3 jaar ervaring opgedaan met competitiespelen bij de Koninklijke Nederlandse Tennisbond, de KNLTB. Het bestuur zocht naar een weg om meer uitdaging te vinden naast het wekelijkse racketwisselen, eigen recreatieve toernooien en het meedoen aan plaatselijke toernooien. Zij gaat ervan uit dat door deze stap ook meer jeugd het tennispark in Oostrum zal weten te vinden. Hoewel volwassenen en senioren bij TCO zich steeds meer thuis voelen bij de KNLTB is dat bij de jeugd nog niet gelukt.

Door meer bekendheid te geven aan het tennissen bij de KNLTB hoopt het bestuur die doelstelling alsnog te bereiken. Volwassenen en senioren geven nu het goede voorbeeld. Na vorig jaar, voor het eerst in de geschiedenis van TC Oostrum, toen er een team kampioen werd is er meer wedijver ontstaan binnen de vereniging. Er wordt met veel passie gespeeld bij andere tennisverenigingen in de regio. Er worden nu ook regelmatig wedstrijden gespeeld op het tennispark in Oostrum waar de tennissers uit de regio warm onthaald worden.

Figuurlijk in het spelen van de partijen waar TC Oostrum er alles aan doet om die wedstrijden naar zich toe te trekken en letterlijk door de gastspelers te onthalen met een door vrijwilligers voorbereidde warme maaltijd. Ook de vrijwilligers doen hun best, om vanuit een zekere passie, een bescheiden maar goed verzorgde warme maaltijd voor te schotelen. Na die sportieve wedstrijden gaan die erin als koek. Bij TCO worden ook lessen aangeboden om beginnende tennissers de techniek van het tennissen bij te brengen en voor de wat meer ervaren tennissers om hun niveau omhoog te krikken.

Tennissen in Oostrum daagt uit, houd je lenig, is goed voor je conditie en het is nog gezellig ook! En voor de hoogte van de contributie hoef je het niet te laten. Die bedraagt namelijk € 85 en daarmee kun je het hele jaar door op de baan! Dus wat let je? 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1669 keer
terug naar boven