Janssen Dansen & Sporten is er weer helemaal klaar voor!

Zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om onder meer kennis te maken met de nieuwste dans- én sporttrends tijdens ons open huis aan de Raadhuisstraat 6 in Venray.

Op 6 september beginnen alle dans- en sportlessen weer bij Janssen Dansen & Sporten. We hebben deze zomer niet stil gezeten en hebben ons team uitgebreid met 2 nieuwe instructrices die o.a. Hiphop, Kidsdance en Bootcamp voor tieners gaan verzorgen. Vanaf september zijn onze kinderlessen vanaf 2,5 jaar ook op zaterdagochtend.

Voor degene die graag samen dansen start er weer een beginnerscursus Salsa. Wilt u toch liever leren stijldansen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Natuurlijk zijn onze sportlessen zoals Zumba® Fitness, Bootcamp en Core training niet meer weg te denken op ons sportrooster. Nieuw is Piloxing®. Piloxing® is een mix van Pilates voor flexibiliteit en spierbouw, boksen voor snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor het plezier. Wilt u graag een proefles volgen bij een van onze dans- of sportlessen?

Kijk dan voor meer informatie over alle lessen op www.dansenensporten.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1400 keer
terug naar boven