ATB toertocht door de hal van het Oorlogsmuseum

Toerklub Overloon organiseert op zondag 13 september 2015 de spectaculaire ATB-tocht. We hebben afstanden van 35, 50 en 60 km. Dit geeft de fanatieke en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste ATB-route van Overloon het hart vormen van deze tocht, afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

De pauzeplaats is bij loonwerkbedrijf Hubers waar live muziek wordt verzorgd door ’t Gilde van Overloon. Daar zijn de charmante dames van het Red Bull promotieteam aanwezig met hun bekende mini’s en samples. Uiteindelijk zal de route finishen via het openluchttheater met een rit door de museumhal tussen de tanks en de gevechtsvliegtuigen. Nabij het openluchttheater kun je ook nog kijken naar de spectaculaire demonstraties en je kunt zelf proefrijden op fatbikes (www.mastworp.nl). Het team van Gerard Kocken tweewielers verzorgt demos met (electro)-mountainbike modellen met gelegenheid tot proefrijden in het heuvelachtige park. Ook is er vanaf 10.00 uur een DJ aanwezig op het Museumplein.

De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis ‘Museumzicht’ aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50. NTFU- en KNWUleden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. Tenslotte wordt de tocht verreden onder NTFU voorwaarden.

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14.00 uur afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Meer informatie vind je op www.toerklub.nl of bij Ton Toonen, telefoonnummer 0478-642160. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1352 keer
terug naar boven