Opbrengst goede doelen Fietsvierdaagse Venray

De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas. De betreffende organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van ‘de hand ophouden’, maar van keihard werken door een aantal mensen van de desbetreffende organisatie. Tijdens de 31ste Fietsvierdaagse Venray hebben onderstaande organisaties de mogelijkheid gekregen om geld in te zamelen voor hun kas.

• het Sint Nicolaasgilde
• en de Zangers van Sint Frans

Vorige week werd de opbrengst, op een ludieke wijze, aan de 2 organisaties bekend gemaakt. Dit gebeurde in het bijzijn van diverse genodigden waaronder de vertegenwoordig van de desbetreffende organisaties, vrijwilligers en bestuur van Stichting Fietsvierdaagse Venray. De cheques werden overhandigd in het Koorhuis ‘De Galmhut’ van de Zangers van Sint Frans. De opbrengsten waren als volgt:

• het Sint Nicolaasgilde € 1.086,10
• en de Zangers van Sint Frans € 622

In totaal dus ruim € 1.700.

Het Sint Nicolaasgilde gaat bovenstaand bedrag gebruiken om de versleten Pieten Pakken te vervangen en voor de aanschaf van attributen voor de intocht.

De Zangers van Sint Frans gaat de opbrengst besteden aan de aankoop van muziekstukken en uniformen.
Het onderhoud van de Galmhut, het repetitielokaal kan ook hieruit gefinancierd worden.

Het bestuur van de Venrayse Fietsvierdaagse heeft besloten om ook tijdens de 32ste Fietsvierdaagse Venray weer 2 stichtingen of verenigingen de mogelijkheid te bieden om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1449 keer
terug naar boven