Logo
Print deze pagina

The Unbound Hip Hop

Mijn droom is werkelijkheid geworden. Als acht jarig meisje begon ik met mijn eerste dansles. Sinds die dag is mijn wereld veranderd. Andere sporten interesseerde mij niet. Ballet was voor mij te langzaam, jazzdans te saai en voetbal te stijf.ag wilde ik een sport beoefenen waar ik mezelf ik kon verdiepen. Daarom is Hip Hop mijn sport.

Sharon van den Elzen
Op zeer jonge leeftijd begon ik al aan wedstrijden deel te nemen. Ik heb Hip Hop zien ontwikkelen tot een van de meest populaire dansstijlen. In 2010 ben ik als coach wereldkampioen geworden. Vanaf dat moment wist ik dat ik mijn eigen dansschool wilde beginnen. Ik wil mijn leerlingen motiveren om hun eigen dansstijl te creëren. Mijn passie wil ik delen met iedereen die daarvoor open staat. Ik wil mezelf onderscheiden van alle andere dansers. En juist daarom noemen wij ons ‘The Unbound Hip Hop’.

The Unbound Hip Hop
Twee jaar later heb ik drie ontzettend leuke groepen gecreëerd. Zij krijgen niet alleen danspasjes aangeleerd maar tevens ook de geschiedenis achter de Hip Hop cultuur. Hip Hop bestaat uit verschillende dansstijlen. Hip Hop, Popping, Locking, Wacking, House, Krumping, Bboying en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om als danser succesvol te kunnen worden in de Hip Hop cultuur, zal je al deze stijlen zowel fysiek als mentaal moeten beheersen.

Sophie Martens (13): ‘The Unbound Hip Hop is de dansschool waar je meer zult bereiken. Door de ervaringen van Sharon van den Elzen is het voor mij een grote uitdaging om net zo succesvol te worden.’

Mijn naam is Zoë Cappuccio (13): ‘House vind ik de leukste dansstijl van Hip Hop, omdat ik daar mijn energie in kwijt kan. Ik ben begonnen bij The Unbound Hip Hop omdat de lessen erg pittig zijn en ik wel van een uitdaging houd.’

Fennety Vreugdewater (13): ‘Iedere choreografie is uitdagend en uniek. Je streeft erna unieke bewegingen zo perfect mogelijk uit te voeren. Wij zijn een hecht team. En hebben allemaal één passie Hip Hop.’

Workshops & Entertainment
Wil jij graag op jouw school een Hip Hop workshop van Sharon van den Elzen? Of ben jij op zoek naar een leuke show, optreden, voor een feest of braderie? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. The Unbound Hip Hop maakt speciaal voor jou een nieuwe show.

Informatie
Wil jij graag deel uitmaken van ons team? Kom dan gewoon een keertje kijken. Iedere maandag van 18.30 tot 19.30 uur of iedere vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur. De lessen zijn in de gymzaal van de Petrus Banden Basisschool, Minister Charles Ruysstraat 1 in Venray. Voor meer informatie kijk op www.theunboundhiphop.nl heb je vragen: stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bel 06-83657191. 

  • Beoordeel dit item
    (4 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1833 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020