Begin met hardlopen

Je kent ze wel. Die sportieve mensen in hun flitsende outfits en frisse gezichten. Hardlopers.

In groepjes suizen ze jouw raam voorbij, zelfs in de stromende regen. Zou ik ook eens moeten doen, bedenk je vanaf de bank. Vaak direct daaropvolgend ‘dat kan ik toch helemaal niet’.

Met Start to Run lukt het wel. Samen meer bewegen en een betere conditie opbouwen. Je fit en energiek voelen! Met Yakult Start to Run en ATV Venray noem jij je binnen 7 weken een hardloper. Enthousiaste trainers van ATV Venray helpen jou zover te komen. Je traint met een verantwoord schema en professionele begeleiding.

De cursus Start to Run begint op 5 maart om 9.30 uur op de atletiekbaan van Venray. De cursuskosten bedragen € 49,50. Deelnemers aan de cursus hebben 7 weken lang een looptraining op zaterdagmorgen en dinsdagavond. Leren de kneepjes van het hardlopen, maar ook alles over schoenen, kleding en voeding. Je ontvangt een App met-Running coach voor huiswerktrainingen, een functioneel en cool loopshirt, het Start to Run magazine vol beginnerstips en weetjes en 3 edities van het tijdschrift Runner’s World.

Wat let je nog? Meld je aan op www.yakultstarttorun.nl

Blijf je twijfelen kom dan 5 maart kennis maken met Start to Run.

Aanmelding voor deze gratis kennismakingstraining via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1752 keer
terug naar boven