Orlando Sports gaat zijn trainingen uitbreiden

Orlando Sports is een voetbalschool die al 5 jaar in Venray gevestigd is. De voetbalschool is opgericht voor kinderen die het leuk vinden om extra voetbaltechniek aan te leren. Daarnaast biedt de voetbalschool in de zomervakantie kinderen de gelegenheid om mee te doen aan de profvoetbaltechniekdagen.

Het uitgangspunt is Zuid-Amerikaans voetbal. Zuid-Amerika staat voor kleurrijk, warm, ritmisch en muzikaal. Mooi en creatief combinatievoetbal, dat alleen gespeeld kan worden door goede basis techniektrainingen toe te passen. Deze bestaan onder andere uit: overstapjes, hakjes, pasen, aannemen van de bal en schaarvorming, waarbij alles in een vloeiende beweging wordt uitgevoerd.

Optimale training
Orlando Sports gaat verhuizen! Wij gaan trainen in de Wetteling. Door het groeiende aantal leden, zijn we erg verheugd en trots dat wij een goede accommodatie kunnen aanbieden voor alle kinderen. Door het gebruik van de grote zaal, kunnen wij de optimale training aanbieden: coördinatie, behendigheid, tactisch, explosiviteit, loopvermogen, balbehendigheid, positiespel en plezier.

Orlando Sports staat sinds een aantal maanden in contact met meerdere scouts van diverse clubs in binnen- en buitenland. Mocht uw kind uitblinken in voetbal, dan bestaat de mogelijkheid om uw kind voor te stellen aan een van de scouts. Orlando Sports verzorgd privé training in samen werking met Personaltrainer Venray, zijnde Frank Janssen.

Proeflessen
Wij nodigen u graag uit om onze training te komen bewonderen, uw kind(eren) zijn van harte welkom en mogen 2 lessen gratis meedoen. Voor de ouders is er ook gelegenheid om gebruik te maken van de kantine van de Wetteling. Mocht u gebruik willen maken van de proeflessen geef dit van te voren aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De trainingen worden iedere zondag geven:
10.00 uur – 11.00 uur leeftijdsgroep 5 t/m 7
11.00 uur – 12.00 uur leeftijdsgroep 7 t/m 9
12.00 uur – 13.00 uur leeftijdsgroep 9 t/m ouder
13.00 uur – 14.00 uur toekomstige groep voor talenten

Open dag Wij verwelkomen u op onze open dag van 16 maart 2014 om een kijkje te komen nemen op onze voetbalschool. Locatie: Gymzaal de Wetteling 2 in Venray van 10:00 t/m 13:00 uur

Orlando Sports wordt door een aantal bedrijven in Venray gesteund, onder andere JDS, Periodiek, PLUS Supermarkt Judith en Guido van Dijck, Eventor, Beautysalon GLOW, Snack-Koning, Kunstencentrum Jerusalem, Fun-Play party en attractieverhuur Venray, Intoappsnwebs, Herbalife en OTTO. Wij komen graag in contact met ondernemers van Venray en omgeving voor het sponsoren van voetbaltalenten.

Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u meer info? Bekijk onze www.facebook.com/orlandosportsvenray of onze website www.orlandosports.nl

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 2631 keer
terug naar boven