Nieuwe beheerders in Raaijhal Overloon

Raaijhal Overloon Raaijhal Overloon

Harold en Petra Goemans zijn vanaf gisteren een nieuwe uitdaging aangegaan. Zij gaan sporthal en sportcafé de “RAAIJHAL” in Overloon beheren en exploiteren. Ongeveer 2 maanden geleden kwam hen ter oren dat de huidige beheerder en zijn vrouw ermee zouden gaan stoppen.

Harold en Petra hadden hier wel oren naar en hebben na het inwinnen van informatie besloten om te reageren. Na een prettig informatief gesprek met Huub van Mil, voorzitter van Stichting Beheer Raaijhal Overloon, hebben zij besloten om te solliciteren op deze vacature. Na een selectieprocedure heeft het bestuur van de Stichting uiteindelijk aan Harold en Petra deze nieuwe uitdaging en prachtige kans gegund, waarvoor ze het bestuur dankbaar zijn. Een van de redenen dat Stichting Raaijhal Beheer voor hen heeft gekozen is omdat Harold zijn roots in Overloon heeft liggen. Ruim 25 jaar heeft hij, onder de Lindeboom aan het 14 Oktoberplein en later 5 jaar samen met Petra, in de Frank van Bijnenstraat in Overloon gewoond. Nu wonen ze samen met hun
kinderen Steff en Isa in de wijk Landweert in Venray.

Harold en Petra zijn nauw betrokken bij het verenigingsleven in Overloon en omgeving.In 1992 heeft Harold samen met Sportivo het openingsweekeinde georganiseerd van de Raaijhal. De laatste jaren is Harold actief als jeugdtrainer en coach bij voetbalvereniging SV Oostrum en SV Venray. Daarnaast hebben Harold en Petra enkele jaren geleden Stichting Jeugd en Voetbal opgericht. Deze stichting organiseert jaarlijks een jeugdvoetbalweek in de schoolvakantie en een straatvoetbaltoernooi tijdens de koningsdag in Venray.

Harold en Petra hebben erg veel zin om de Raaijhal te gaan beheren. Volgens hen biedt de Raaijhal naast het huidige gebruik, nieuwe kansen en mogelijkheden om andere activiteiten en evenementen te organiseren.

Na een lekkere wandeling of een ronde fietsen of mountainbike door de Overloonse bossen of zo maar even binnen wilt komen, dan kun je bij hen terecht. Ze hebben een gezellig sportcafé met terras waarin 2 biljarts, 2 dartborden en diverse bordspellen aanwezig zijn en een groot TV scherm met FOX1 voor de voetballiefhebber. Ook ligt er naast de sporthal een midgetgolfbaan. Ontspanningsmogelijkheden voldoende dus!

Wanneer je dus wilt sporten en/of iets te vieren hebt, dan is dat in de Raaijhal mogelijk. Neem gerust contact met ze op!
Het telefoonnummer van de Raaijhal is 0478-642007 of 06-46100643.

Binnen niet al te lange termijn komt er een nieuwe website waarop alle informatie staat vermeld. Zie www.raaijhal.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 3383 keer
terug naar boven