Het Eurotoernooi een prettige kennismaking

Alweer meer dan een jaar hebben wij in Venray de beschikking over een unieke accommodatie voor jeu de boules Bouledrome Venray. Veel mensen in Venray en omgeving   weten de Bouledrome wel te vinden, maar hebben nog niet echt kennis gemaakt met het jeu de boules spel, als wedstrijdsport of als recreatieve bezigheid.

Jeu de boules is een echte live time sport, die tot op hoge leeftijd nog gespeeld kan worden. Het is een absolute foute opvatting dat het een specifieke sport voor senioren is. Heel wat jonge mensen spelen jeu de boules op wedstrijdniveau in regionale en landelijke wedstrijden. JBC Venray 80 biedt aan iedereen, die het eens wil uitproberen of jeu de boules voor hem of haar een sport of hobby kan zijn, hiertoe goede mogelijkheden.

Kennismaking
De beste manier om kennis te maken met jeu de boules, in de Bouledrome is het Eurotoernooi, dat gehouden word op elke eerste dinsdag van de maand. Het is een mixtoernooi van 3 wedstrijden. Men speelt dan steeds met een andere partner, tegen andere tegenstanders. De sfeer is altijd ontspannen en sportief. Dit toernooi is voor iedereen toegankelijk. De kosten bedragen slechts € 2,- per persoon. Alle deelnemers hebben kans op een prijsje, ook als je niet de beste bent. De aanvangstijd is altijd 13.00 uur aanmelden tot uiterlijk 12.45 uur.

Wil je het eens proberen, let dan op de agenda in Venray Boeit! Hierin staan de aankondigingen van de eurotoernooien. Ook alle andere toernooien die JBC Venray 80 organiseert zullen hierin worden vermeld. De Boule Drome is een prachtige locatie waar naast JBC nog 7 andere spelers groepen gebruik van maken.

Spelersgroepen
Graag willen wij nog meer mensen in de gelegenheid stelen om bij ons te komen spelen. Het is niet moeilijk te leren, maar bij het wedstrijdspelen vergt het wel de nodige oefening, om op niveau mee te kunnen doen. Bij JBC worden hiervoor ook trainingen gegeven. Wij zorgen er graag voor dat je, je snel thuis voelt. Er is voldoende plaats voor nieuwe leden, zowel bij JBC als bij de ander spelersgroepen.

Meer informatie is te vinden op de website van Bouledrome Venray, www.bouledromevenray.nl en de website van JBC, www.jbcvenray80.nl Hier vind je de contact adressen, de diverse speeltijden, de wedstrijd kalenders en de wedstrijduitslagen.

Let op! in de maanden maart en augustus verschuift het Eurotoernooi van de eerste dinsdag naar de tweede dinsdag, dus van 4 naar 11 maart i.v.m. carnaval. En van 5 naar 12 augustus i.v.m. de kermis.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 2518 keer
terug naar boven