Feest bij Orlando's profvoetbal techniekdagen

 1e lustrum: 2009 – 2014

Orlando Sports organiseert van 18 -22 augustus 2014 voor de 5e keer zijn succesvolle Profvoetbal Techniekdagen bij het sportcomplex van de Wieën. En dat betekent dat we dit jaar een feestje te vieren hebben!

Ter ere hiervan hebben we een heel speciale trainer/dansleraar uitgenodigd. Ricardo Hendriks; beter bekent als Goofy! Hij is dansleraar aan het kunstencentrum Jerusalem en momenteel danst hij mee in het programma: ‘Every body dance now’ op de vrijdag bij RTL 4. Met Orlando ’s Profvoetbal techniekdagen krijg je de kans om op unieke wijze in verschillende trainingsvormen de voetbaltechnieken aan te leren! En om deze soepel te kunnen uitvoeren, geeft Goofy daarbij ook een ‘speciale’ warming up met Braziliaanse muziek.

Meer voetbalplezier
Kinderen vinden voetballen steeds leuker, wanneer je soepeler, creatiever en sneller leert bewegen met de bal aan je voet. Met behulp van muziek wordt de coördinatie van je lichaam sterker ontwikkeld! Voetbal staat voorop, maar de Braziliaanse muziek is een belangrijk middel om dit doel te bereiken. Orlando Sports is er dus van overtuigd dat kinderen meer controle moeten leren krijgen over hun lichaam. Met ritme kom je eerder tot betere voetbalprestaties! Ritme is ook de sleutel naar rust in je lichaam, creatiever denkvermogen en naar meer zelfvertrouwen.

Betere voetbaltechniek
Goofy komt tijdens deze week de missie van Orlando onderstrepen! De missie van Orlando Sports is dat de Braziliaanse muziek het middel is om als doel tot betere voetbaltechnieken te komen! Goofy gaat op zijn beurt de deelnemers laten ervaren dat je de voetbal als middel heel goed kunt gebruiken om tot meer soepelheid en beweging te komen! En dat leidt weer tot betere voetbalprestaties. Daarbij is Orlando ook erg blij met de samenwerking en het vertrouwen van zijn sponsoren, die met hulp van diensten, goederen of financieel hun bijdrage leveren. Orlando dankt daarvoor de PLUS, Fun-Play, JDS, Periodiek, Eventor, Intoappsnwebs, kunstencentrum Jerusalem, OTTO en de Snack-Koning.

Voetbalweek
Kom en ervaar het zelf bij de Profvoetbal Techniekdagen van 18-22 augustus 2014! Voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar! Orlando en zijn trainers zullen u met enthousiasme begroeten en meenemen in de wereld van de Braziliaanse muziek met de ‘speciale’ techniek- tactiek trainingen. Uw kind krijgt tijdens de voetbalweek elke dag 15 minuten deze speciale techniektraining. U zult zien dat uw kind vol enthousiasme thuis zal laten zien, wat het geleerd heeft!

Daar wil jij toch ook bij zijn?! Meld je dus gauw aan via de website www.orlandosports.nl. Wij zien je graag van 18 - 22 augustus 2014 op het sportcomplex van de Wieën. Via het parkeerterrein van de Wieënhof kun je er het makkelijkste komen!

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1981 keer
terug naar boven