Het maximale uit je zelf halen: Bootcamp!

1.    Wat voor soort training is Bootcamp?
Bootcamp is een uit Amerika afkomstige tak van fitness, die speciaal ontwikkeld is voor mensen die graag willen sporten in de buitenlucht. Behalve dat het bewezen is dat sporten in de buitenlucht gezonder is, is het zo dat het voor iedereen toegankelijk is. Man, vrouw, jongen of meisje, in welk fitnessniveau dan ook, kan meedoen aan de zogenaamde Bootcamp cursussen. Bootcamp heeft een flinke opmars doorgemaakt binnen de fitnessbranche en wordt door veel mensen uitgeoefend.

2.    Welke onderdelen komen er aan bod?
De cursussen worden speciaal gemaakt voor mensen van verschillende leeftijdsgroepen en fitnessniveaus. Hierdoor is iedere bootcamp training verschillend. De bootcamp lessen worden overal gegeven, in het bos, midden in drukke steden en zelfs in het weiland. De bedoeling van een bootcamp les is om steviger in je schoenen te staan en dat je tegelijkertijd ook je spieren traint.
Tijdens een les zul je veel afwisselende dingen doen op zowel conditioneel als op kracht gebied. Beide onderdelen volgen elkaar meteen op, zodat een les nooit zal vervelen. Deze speciale fitnesstrainingen bestaan meestal uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur.

3.    Per wanneer starten jullie met Bootcamp?
Wij starten vanaf maandag 31 maart met de bootcamp trainingen.
Deze worden gegeven op maandag 19.45 uur en dinsdag en donderdag om 19.30 uur.

4.    Zijn Bootcamp trainingen voor iedereen geschikt?
De trainingen zijn voor iedereen die zijn conditie of kracht wil verbeteren. Het is tevens een goede methode om af te vallen, vanwege het hoge energieverbruik. De bootcamp training is niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met gewrichtsklachten. Je hoeft geen topconditie te hebben om de bootcamp trainingen van Janssen Dance Masters te volgen. Daarom is onze bootcamp training speciaal, wij houden ook rekening met mensen met weinig conditie.

5.    Waar ga je dit doen?
We zullen gebruik gaan maken van de ruimtes die Venray te bieden heeft! Denk aan het Sint Anna-terrein of het speelvlak op Vlakwater. Elke training zal anders zijn waardoor je elke keer uitgedaagd zult worden!

6.    Gaan de trainingen altijd door, ook bij slecht weer?
Bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte, sneeuw of ijzel kan een training worden afgelast.
Dit omdat de veiligheid van onze deelnemers voorop staat!

7.    Wie gaat deze trainingen geven?
Jorianne Janssen gaat de training verzorgen! Zij volgt op dit moment bij de AALO een training tot bootcamp instructeur waardoor ze dus precies weet wat ze moet doen. AALO bootcamp Instructeur gaat natuurlijk in op de trend van Bootcamp & City Bootcamp, maar deze opleiding gaat een stukje verder. In de AALO opleiding wordt namelijk ook trainingsleer onderwezen. Tevens worden er veel voorbeelden en materiaal aangeboden die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Hierdoor kunnen we de deelnemers een veilige maar ook leuke training aanbieden!!

8.    Kunnen mensen het eerst een keer uitproberen?
Je kunt jezelf aanmelden voor een proefles! Dit wel even van te voren aangeven omdat wij een maximum van 20 deelnemers willen hanteren omdat we dan iedere deelnemer persoonlijke aandacht kunnen geven.

9.    Waar kunnen mensen zich aanmelden?
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar 0478-510500.
Voor meer informatie kun je altijd even naar onze website gaan www.janssendancemasters.nl.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 2709 keer
terug naar boven