Het komt steeds dichterbij

Hindernissen Stormloop informatiemiddag
Om iedereen goed te informeren over het verloop van de Hindernissen Stormloop organiseert VenloStormt op zaterdag 10 mei een informatiemiddag. Bestormers krijgen deze middag uitgebreide informatie over 25 mei.

De middag is van 14.00 uur tot 17.00 uur in Theater De Maaspoort, Oude Markt 30, 5911 HH Venlo. Bezoekers aan VenloStormt, omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.

De middag bestaat uit 2 delen. Allereerst is er een plenaire sessie waarbij bestormers alle informatie krijgen over het parcours en de hindernissen door parcoursontwerper Jos Storm. We laten foto’s en video’s van de hindernissen zien en geven aan waar de aandachtspunten liggen bij het bestormen van een hindernis. Ook wordt stilgestaan bij de faciliteiten in het start- en finishgebied. Belangrijk onderwerp is het veiligheidsaspect: hoe kun je verantwoord en veilig deelnemen aan VenloStormt? Met nadruk op de individuele verantwoordelijkheid van iedere bestormer.

Activiteiten tijdens VenloStormt
Op en rondom VenloStormt zijn er op de 25e mei veel activiteiten. Aandacht voor de brunch op het terras van de Maaspoort, Joeks kapellen bij hindernis 5, dans- en muziekpodium bij hindernis 7, KlassiekStorm bij de Oude Beemden, picknick bij Sur Meuse en KunstStorm bij hindernis 11 voor het kazerneterrein. En PolluxStormt op zaterdag de 24e mei op de Maasboulevard.

Vervolgens is er de gelegenheid om de Expomarkt te bezoeken. Diverse partners van VenloStormt presenteren zich hier en geven in korte workshops informatie over een goede voorbereiding op VenloStormt. Er komen diverse onderwerpen aan bod. Welke kleding kan ik het beste dragen? Welk schoeisel kan ik het beste aantrekken? Waar moet ik aan denken bij mijn voorbereiding?

Programma
14.00-14.45 uur: Uitgebreide informatie over het parcours en de hindernissen
14.45-15.00 uur: Faciliteiten start- en finishgebied
15.00-15.15 uur: Veiligheid: Verantwoord en veilig deelnemen aan VenloStormt
15.15-15.30 uur: Schoeisel en kleding voor een Hindernissen Stormloop
15.30-16.15 uur: Activiteiten op, rondom en tijdens VenloStormt
16.15-17.00 uur: Bezoek expomarkt met workshops van partners VenloStormt (open vanaf 14.00 uur).

De middag is gratis toegankelijk voor iedereen. We willen graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Meld je daarom even aan op de website van VenloStormt.

VenloStormt van dichtbij meemaken?
Dat kan op een heel bijzondere locatie! VenloStormt organiseert in samenwerking met Theater de Maaspoort en Ria Joosten Catering & Evenementen een heerlijke brunch op 25 mei om 11.00 uur. Op het Scheuten terras kun je genieten van een spectaculair uitzicht op het start- en finishgebied van VenloStormt en enkele hindernissen!

De brunch bestaat uit heerlijke gerechten bereid met verse streekproducten zoals een lichte aspergesoep, stoofpotje van het Hereford rund, een uitgebreid assortiment aan broodjes en beleg, heerlijk frisse smoothies en als nagerecht Hemelse Modder. Terwijl je van de brunch geniet heb je uitzicht op:
- het startgebied;
- de Oude Markt met hindernis 2 een bassin gevuld met modder;
- de Maasboulevard met hindernis 3 drijvende vlonders waar bestormers het water   
  oversteken;
- hindernis 4 containers van 6,5 meter hoog met cargonetten waar bestormers overheen 
  klimmen;
- en het finishgebied.

Het aantal plaatsen op het Scheuten terras is beperkt tot 150. Kosten voor de brunch bedragen 20 euro per persoon en reserveren kan via www.maaspoort.nl.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 2046 keer
terug naar boven