JEU DE BOULES Tien jaar Euro Toernooi in Venray

Begin 2005 kwam Jos Janssen van ‘JBC Venray 80’ op het idee om maandelijks een Eurotoernooi te gaan organiseren. Dat idee sloeg bij de anderen leden wel aan en al vlug daarna volgde op de eerste donderdag in april het eerste toernooi. Dit was meteen een succes en werd besloten er mee door te gaan. Toen op de banen op het Vlakwater. Nu tien jaar later wordt dit toernooi al weer enkele jaren onder grote belangstelling gespeeld in de nieuwe prachtige complete bouledrome aan de Hoopweg en kan er met weer of geen weer, gespeeld worden.

Sinds er in de bouledrome gespeeld wordt is dit iedere maand op de eerste dinsdag. Een enkele keer moet hiervan worden afgeweken, zie www.bouledromevenray.nl. Diverse leden van JBC hebben zich in al die jaren en nu nog steeds met veel motivatie voor dit toernooi ingezet. Het Eurotoernooi is een toernooi waar iedereen die maar zin heeft om te boulen of om eens kennis te maken met het boulen aan kan meedoen. De kosten zijn slechts € 2. Het zijn mix-wedstrijden, wat betekent dat men iedere wedstrijd met iemand anders tegen anderen speelt. Kom het gewoon eens bekijken of liever nog, eens meemaken.

Dinsdag 7 april is het volgende Eurotoernooi en vanwege het 10-jarig bestaan, wordt dit een toernooi met een feestelijk tintje. Normaal wordt er om 13.00 uur begonnen en zijn het 3 wedstrijden, nu wordt er om 10.30 begonnen en zijn het 4 wedstrijden. Inschrijven voor dit toernooi vóór 10.00 uur. Elke deelnemer ontvangt een presentje en de koffie/thee met vlaai staat klaar. De organisatie verwacht een hoge opkomst van deelnemers, dus kom op tijd. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Sport
  • Lees 1609 keer
terug naar boven