Venray Boeit! voorgesteld

Deze week stelt Diana van der Heijden zich voor.

Wie is Diana van der Heijden?
Ik ben Diana van der Heijden, geboren in 1970, getrouwd met André en samen hebben wij een prachtige dochter, Kaylee genaamd. Ik ben opgegroeid in Heijen en op mijn 16e vertrokken naar Maastricht om Toerisme te gaan studeren, want daar lag mijn passie. Heel veel reizen. Maar omdat ik ziek werd moest ik mijn droom laten varen en keerde ik terug naar Heijen. Daar kwam ik al snel André tegen en samen zijn wij in 1993 vertrokken naar Venray. We voelden ons hier meteen helemaal thuis en dat doen we nog steeds. Ik vind het heerlijk om hier te wonen.

Ik kwam in 1995 in de Wsw en werd secretaresse bij de NLW. In 2000 werd ik afgekeurd. Mijn man heeft altijd bij de radio gewerkt en in 2003 besloot ik om vrijwilligerswerk te gaan doen op de redactie van Omroep Venray. In 2008 ben ik weer aan het werk gegaan als secretaresse bij de NLW. In datzelfde jaar werd ik gedetacheerd bij omroep Venray. Ik heb toen van mijn hobby mijn werk gemaakt. Bij de omroep kreeg ik de kans mij op te laten leiden tot redacteur/presentator van het nieuws- en actualiteitenprogramma. Mijn hoogtepunt bij de omroep was het coördineren van ‘t Roojse Huus; 4 dj’s die 100 uur non-stop muziek maakten vanuit een glazen unit voor het goede doel. Ik ben tot begin 2014 werkzaam geweest bij de omroep. Nu ben ik gedetacheerd bij Venray boeit!

Wat is jouw rol voor Venray boeit!?
Mijn rol binnen Venray boeit!is de redactie van de krant. Elke week selecteer ik de artikelen die in de krant komen te staan. Voor meer informatie leg ik contacten of neem ik een interview af. Ik ben altijd op zoek naar een persoonlijke ‘touch’ aan een verhaal. Ik houd me ook bezig met social media. Via facebook en twitter probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken met onze krant. Verder ondersteun ik de rest van het team als ze mijn hulp nodig hebben.

Wat drijft jou om deze krant te maken?
Als je elke week weer deze krant maakt en zoveel positieve geluiden over de krant hoort en leest, dat is de beste drijfveer die je maar kunt hebben. Dan wil je de volgende krant alleen nog maar beter en mooier maken. Wat mij ook drijft is het werken met dit geweldige team. We vullen elkaar allemaal zo goed aan en willen niets anders dan dat er elke week weer een goed gevulde Venray boeit!door de brievenbus valt.

Waarom denk je dat deze krant een succes is?
Deze krant is een succes omdat wij geen ‘oud’ nieuws brengen. Dat hebben de mensen tegenwoordig allang via internet, social media of via één of andere App gelezen. Nee, wij brengen het nieuws en verhalen van morgen of nog verder vooruit. Verder denk ik dat de uitstraling van de krant heel veel mensen aanspreekt. Een ander heel groot voordeel waardoor het ook succesvol blijkt te zijn, is dat we geen abonnement krant zijn. Wekelijks wordt hij bij 20.000 huishoudens en 15x per jaar zelfs bij 60.000 huishoudens gratis thuis bezorgd. Omdat we zo’n groot bereik hebben is dit voor adverteerders juist een reden om te adverteren in onze krant. Verder ben ik ervan overtuigd dat het een succes is omdat we een heel gedreven team zijn dat keihard aan dit succes werkt.

Wanneer is deze krant voor jou een succes?
Succes is denk ik moeilijk te meten. Maar zolang het hele team er vol overgave en met zoveel overtuiging aan blijft werken, zolang ik in mijn mailbox alleen maar van die positieve berichtjes krijg en zolang de aanvragen van artikelen en adverteerders alleen maar blijven groeien denk ik dat we al een heel eind op de goede weg zijn, met het maken van deze krant die echt ‘boeit’.

Aan mij gedrevenheid en passie zal het niet liggen. Ik zal er alles aan doen om samen met mijn collega’s deze geweldige krant blijvend succesvol te maken.  

  • Beoordeel dit item
    (2 stemmen)
  • Gepubliceerd in Voorgesteld
  • Lees 4885 keer
Meer in deze categorie: « Venray Boeit! voorgesteld
terug naar boven