Schaatsen is plezier voor iedereen

De Stichting Winterpret Venray opent vrijdag 11 december de schaatsbaan in het hartje van Venray op het Schouwburgplein en dit belooft een schaatsbaan te worden ván en vóór de Venrayse gemeenschap. Diverse evenementen vinden plaats, maar natuurlijk kunt u ook volop genieten van de schaatsrondjes over het ijs.

Wordt ambassadeur van de ijsbaan?
Hebben jullie ook het gevoel dat deze ijsbaan een gedeelte van jullie zelf is, nou wij kunnen dat gevoel nog eens versterken, want voor slechts € 25,00 wordt u symbolisch eigenaar van 1m2 ijs en u krijgt nog eens twee toegangskaartjes op de koop toe. Vult u nu het inschrijfformulier in op www.winterpretvenray.nl en dan is de ijsbaan ook voor een klein gedeelte van jullie.

Evenementen
De officiële opening is vrijdag 11 december 2015 om 18.30 uur en daarna zal er geschaatst kunnen worden op de schaatsbaan. In de eerste week zal het programma grotendeels in het teken staan van het Secutor Security-schoolschaatsen, elke zaterdagavond kan iedereen genieten van het Rabobank-Discoschaatsen. Maar vooral worden er extra evenementen georganiseerd rondom de ijsbaan, die u zeker niet mag missen.

Zo wordt op zondag 20 december om 11.00 uur de Santa Run georganiseerd en wij willen iedereen oproepen om deze dag verkleed als kerstman (of een andere kerstoutfit) naar het centrum te komen en daar aan de Santa Run mee te doen. Stelt u zich eens voor 150 kerstmannen rennend door het centrum, een prachtig gezicht. Deze dag presenteren ook de Venrayse autodealers zich in het centrum en in de namiddag volgt de Fakkeloptocht, waarin stil wordt gestaan bij de wereldvrede rondom het Kerstfeest en iedereen wordt opgeroepen om met een lampion of een fakkel deel te nemen aan deze wandeltocht. De kerstman gaat al voorop. U kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 27 december 2015 zal een nieuw evenement in Venray ontstaan en dat is de Rooyse Klunentocht. Iedereen kan deze middag door het Venrayse centrum ‘klunen’ en via de elf steden (ondernemers) stempels verzamelen en natuurlijk geldt dat voor diegene die het hele parcours aflegt er een presentje ligt te wachten. U mag dit zeker niet missen!

Als absolute afsluiter zal zondag 3 januari 2016 een hoogtepunt worden van deze winterpret Venray. Allereerst zullen de winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend worden gemaakt, deze kleurplaten zijn vanaf deze week te downloaden via www.winterpretvenray.nl, maar de middag zal vooral in het teken staan van het Venrays Kampioenschap Buikschuiven, want wie durft het aan om op een rubberen band een gooi te doen naar het kampioenschap. Natuurlijk zal er in deze leeftijdscategorieën gestreden worden. Wilt u meedoen, meld je dan aan op www.winterpretvenray.nl.

Voorverkoopadressen
De tienrittenkaarten en de toegangskaarten zijn nu in de voorverkoop al te koop op diverse plaatsen en dat betekent natuurlijk een mooi idee voor een cadeautje. De tienrittenkaarten kosten € 40,00 (en u bespaart dus € 10,00) en de toegangskaarten voor een schaatsblok kosten € 5,00 per schaatsdeel van vier uur. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij Foto Dom Melskens, Jamin Venray, VVV Venray en Wolff Jeans.

  • Beoordeel dit item
    (2 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 2793 keer
terug naar boven