Een Lazy Sunday met ‘Just for fun’

Op zondag 13 december wordt de Lazy Sunday in Geijsteren ingevuld door ‘Just for fun’, een zanggroep met leden uit gemeenten Horst aan de Maas en Venray. De groep bestaat inmiddels ruim 17 jaar en is momenteel samengesteld uit 7 zangeressen, 5 zangers en 3 vaste bandleden, bij optredens aangevuld met een sologitarist, percussie en drums.

Na een opmerkelijke metamorfose, mede dankzij de nieuwe muzikaal leider Geert Verhallen, presenteert het ensemble zich afwisselend als vocalgroup of met duetten of solisten. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit eigen bewerkte meerstemmige arrangementen en kent een hoog Arbeidsvitaminen/Skyradio-gehalte van uiteenlopende genres, zoals rock, (Neder) pop, ballads tot zelfs dialectnummers en Latin.

Doordat de leden van de groep vooral het plezier in ‘samen muziek maken’ uitstralen krijgt het publiek meteen zin om mee te zingen. Dat plezier, gekoppeld aan enthousiasme en muzikaliteit maakt een optreden van ‘Just for fun’ tot een opmerkelijke belevenis. Meer informatie is te vinden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De afgelopen jaren was de groep regelmatig te beluisteren tijdens druk bezochte regionale optredens, waaronder een gezamenlijke presentatie met een bigband en het concert ‘Rock-4-fun‘ met stevige rocknummers. Begin januari 2016 staat de groep in de Schouwburg in Venray op de afterparty bij Music OneTwoFive. Voor het zover is geven zij echter eerst een uniek concert in Zaal de Kei, Nieuwlandsestraat 1 in Geijsteren, tijdens de Lazy Sunday op 13 december. Aanvang is 14.00 uur en de entree is gratis. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1191 keer
terug naar boven