Afsluiting Venray on Ice!

Venray on Ice afsluiten met W-dreej! Venray on Ice afsluiten met W-dreej!

pinguinweebeyAanstaande zondag, sluiten de deuren van de Après schets hut alweer. Maar niet voordat we nog een keer volop feest hebben gevierd. De afgelopen drie weken, waren in een woord TOP. Jong en oud hebben genoten! Op de ijsbaan of tijdens de vele feestjes die er dit jaar werden georganiseerd.

W-Dreej
We sluiten dit Venrayse ijsfestijn af met artiesten uit Rooy en het Limburgse super trio “W-Dreej”. Misschien alvast een beetje om de vastelaovend in te luiden of gewoon omdat het super gezellig is. Hoe dank ook het wordt een middag die je niet wilt missen.

Nog een rondje
Terwijl binnen het feestje in volle gang is, kan er nog gewoon geschaatst worden op de ‘discobaan’. Nog een keer genieten van de geweldige ijsbaan, waar de afgelopen weken veel meters op afgelegd zijn. De organisatie van Venray on Ice kijkt terug op drie mooie weken en willen die graag met iedereen uit Venray en omgeving afsluiten, door nog een keer te genieten van dit ijsfestijn.

We starten deze middag om 15.00 uur en sluiten zo rond de klok van 19.30 uur. Geschaatst kan er worden van 10.00 tot 22.00 uur op deze laatste dag.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 2078 keer
terug naar boven