21 t/m 23 december in Boxmeer en 27 t/m 29 december in Venray Volop speelplezier bij het Crazy Spring Paradijs

Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Spring Paradijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio. Ook dit keer staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom van 21 t/m 23 december in Sportcentrum ’t Hoogkoor in Boxmeer en van 27 t/m 29 december in Sporthal De Wetteling in Venray.

Speciaal voor deze gelegenheid bouwen we de locaties om tot een speeltuin van formaat met de leukste springkussens van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Even bijtanken …
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Spring Paradijs vindt plaats op bovengenoemde data van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en ouders mogen gratis naar binnen.

Even voorproeven?
Meer informatie kun je vinden op www.crazyspringparadijs.nl.

Adres locatie:
Sportcentrum ’t Hoogkoor, Koorstraat 1, Boxmeer
Sporthal De Wetteling, Zuidsingel 2, Venray 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1110 keer
terug naar boven