1-jarig jubileum ‘De Baank’ in Leunen

‘De Baank’ in Leunen bestaat aanstaande zondag 20 december precies één jaar. Het multifunctioneel centrum dat vorig jaar na ontelbare uren werk van talloze vrijwilligers feestelijk door wethouder Lucien Peeters werd geopend, viert dit met een geweldig feestweekend.

Het eerste jaar van de nieuwe onderneming in het hartje van Leunen is voorspoedig verlopen. Het was een jaar van aanpassen en wennen voor iedereen, maar inmiddels hebben vele verenigingen, particulieren en bedrijven hun weg weten te vinden naar De Baank. Tegenwoordig is het pand 7 dagen per week geopend en is er eigenlijk altijd wel iets te doen. Daarmee is het motto waarmee de bouw van het MFC van start is gegaan nog altijd springlevend: vóór en dóór Leunen, maar iedereen is welkom! Het feestweekend wordt op vrijdag 18 december ingeluid met een filmavond voor de jeugd van Leunen en omgeving. Vanaf 19.30 uur wordt er op groot scherm een leuke film vertoond voor de jeugd vanaf groep 8.

Op zaterdag 19 december wordt een traditionele bandjes avond georganiseerd. Vanaf 21.00 uur zullen maar liefst drie Leunse bands acte de présence geven. Wisemen, bestaande uit Pim en Daan Weijs, zal de avond aftrappen, op de voet gevolgd door Blue Band die de avond zullen opvrolijken met hun pop covers. Qube4, dat de afgelopen jaren flink aan de weg timmert met eigen nummers, sluit de avond af met rock covers.

Tot slot wordt het jubileumweekend afgesloten met een vrolijke kerstfair op zondag 20 december. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er in de Baank allerlei kraampjes te bezichtigen van lokale ondernemers. Er zijn verschillende modeshows, is er de mogelijkheid tot schminken en zijn er natuurlijk heerlijke winterse hapjes en drankjes verkrijgbaar.

De entree is alle dagen gratis dus reden genoeg om het jubileumweekend in De Baank te komen vieren! 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1390 keer
terug naar boven