Thomas De Stoomlocomotief – Theater Tour Thomas en het Circus

Thomas de Stoomlocomotief is dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. Op 23 december beleeft Thomas De Stoomlocomotief een bijzonder avontuur in Schouwburg Venray in Venray. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de TV-serie voorbij, waaronder Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het verhaal
Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed!
Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide Meet & Greet in de foyer met de acteurs.

De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Woensdag 23 december, aanvang 15:00 uur, Schouwburg Venray, Schouwburgplein 1, Venray. Kaartprijs €16,00. Reserveringen via: www.schouwburgvenray.nl of telefonisch: 0478 – 530 999. Exclusief reserveringskosten.
Kijk voor meer informatie op www.Thomastheatertour.nl  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1121 keer
terug naar boven