Stichting Passion neemt kinderen mee in spannend verhaal

Stichting Passion zet zich in voor zieke kinderen in ziekenhuizen en Ronald mc Donald huizen. De stichting is opgericht in 2012 door Wendy en Danique Smits en bestaat inmiddels uit 7 leden. Onze passie is musical en ook zijn we al vanaf jonge leeftijd met muziek bezig geweest. Nu we allebei moeder zijn en ervaren hoe machteloos je soms kunt zijn als je kindje ziek is hebben we besloten om iets met onze passie te doen en tegelijkertijd zieke kinderen mee te nemen in een spannend maar vooral grappig verhaal in de vorm van een interactieve musical. Om dit te kunnen verwezenlijken zijn wij afhankelijk van sponsoren.

Bij het ontwikkelen en uitvoeren van de musical komt veel kijken. De musical zelf wordt helemaal gemaakt en verzorgt op vrijwillige basis maar voor alle zaken eromheen zijn we druk opzoek naar sponsors. Zo hebben we nog financiële middelen nodig voor onder andere vervoerskosten, aangezien we de optredens in ziekenhuizen in heel Nederland verzorgen, maar ook voor decor, kleding, verzekeringen en ga zo maar door.

Herbalife heeft ons enorm geholpen door het sponsoren van een geluidsinstallatie waarvoor wij hun enorm dankbaar zijn. Het helpen van jonge zieke kinderen past helemaal in de Herbalife visie: ‘Changing peoples life...’.

Mocht u willen weten hoe u ons ook kunt helpen of heeft u zin om mee te spelen in onze cast dan kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kunt u kijken op www.stichtingpassion.nl

  • Beoordeel dit item
    (3 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1483 keer
terug naar boven